LIP SWATCHES | Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks

Hey loves! Vandaag laat ik lip swatches van al mijn Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks en Lipgloss zien. In deze video zie je ook de twee nieuwste kleuren Craft en Unicorn. Maar ook de mega populaire nude kleur Pure Hollywood en nog meer :). Hopelijk vinden jullie dit soort video’s leuk, dus enjoy.

Vergeet niet te abonneren op mijn Engelse kanaal, waar ik elke woensdag een video upload.

Lipswatches

Ik heb super veel plezier gehad in het maken van deze video -alleen mijn lippen wat minder. Dus mochten jullie vaker dit soort lip swatches video’s willen zien, laat het vooral weten. Ik heb namelijk wat MAC Cosmetics lipsticks, Gerard Cosmetics lipsticks maar ook heel wat budget lipsticks. Dus, let me know! De look die ik in deze video draag komt trouwens volgende week woensdag online.

craft-2

Craft

Dit is een van de twee nieuwe zomerkleuren: een mooie diepe mauve berry kleur. Deze staat prachtig op allerlei huidskleuren en elk seizoen, niet alleen de zomer.

unicorn-2

Unicorn

Dit is de tweede zomerkleur: een neon pale pink kleur. Ik vind deze echt geweldig, maar ik denk niet dat deze kleur goed staat op elke huidskleur. Je kunt het natuurlijk wel combineren met een lipliner of een andere kleur. Deze roze kleur heeft een blauwe ondertoon, dus je tanden lijken er een stuk witter door :)

pure hollywood-2

Pure Hollywood

Dit is de perfecte pale nude kleur. Ik vind deze het mooiste wanneer ik op mijn lichtste huidkleur ben -ik heb nu namelijk een selftanner op. Deze kleur staat overigens ook prachtig in combinatie met Unicorn.

sweet talker-2
Sweet Talker

Een mooie hot pink kleur. Staat geweldig op alle huidskleuren en is mega bright. Dit is echt een favoriet voor de zomerdagen.

vintage-2
Lipgloss: Vintage

Als laatste heb ik ook nog een lipgloss. Deze ruikt naar marshmallows -serieus, zo lekker! Dit is een wat donkerdere nude kleur met een mooie glans. Je kunt deze alleen dragen, maar ook over een liquid lipstick. Ik vind de gloss ook erg mooi in combinatie met Pure Hollywood. De gloss is goed gepigmenteerd, en plakt niet!

Naamloos-1 kopiëren-2

Ik heb deze lipsticks besteld via de webshop van Anastasia, en twee kleuren zijn in Amerika zelf gekocht. De liquid lipsticks kosten $20 per stuk en de lipglosses $16 per stuk. Daarnaast betaal je $10,95 aan shipping cost naar Nederland, maar de kans op douanekosten zijn vrij klein omdat ze de waarde op $1 zetten. Het zijn dus dure dingetjes, maar ik vind het zeker waard. Daarnaast bestel ik ze samen met Eline, waardoor de shipping costs toch wat aantrekkelijker worden.

En wederom, mochten jullie vaker dit soort lip swatches video’s willen zien, laat het vooral weten!

Q: Wat is jouw favoriete kleur? Heb jij zelf Liquid Lipsticks van Anastasia?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

6 Reacties

 1. chucky1012
  2 juli 2015 / 00:32

  Zo een prachtige paarse kleur!

 2. 1 juli 2015 / 18:17

  ooooh zo mooi! Ik hoop ze dit jaar op vakantie ergens te kunne scoren, anders toch maar even online bestellen, lijkt me de investering wel waard :)

  x
  Chantal

 3. R achel
  1 juli 2015 / 08:09

  Die paarse de unicorn vind ik echt prachtig! Staat je allemaal erg goed meid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *