Ik heb lip fillers?! | Mijn ervaring

OH MY GOD, ik heb lip fillers, what?! Wie had dat ooit gedacht? Vandaag vertel ik jullie meer over mijn lip fillers: waar ik het heb laten doen, waarom, door wie en ik laat beelden van de behandeling zien. Daarnaast zijn er echt wel meer meiden (en mannen?) in Nederland die het ook graag willen, maar niet weten waar je aan toe bent. Deze blog en video is dan voor jóú! Ik leg alles in detail uit.

Disclaimer: als je iets negatiefs te zeggen hebt, zegt het dan fatsoenlijk. Je kan het niet mooi vinden, maar wees niet rude anders verwijder ik je comment. Ik heb hier zelf voor gekozen en ben er heel erg tevreden mee. Also, begin niet over ‘body shaming’. Ik ben tevreden met mijn gezicht en had niet het idee dat ik het móést doen. Ik wilde het gewoon graag.

Rond 9.23 minuten zie je de behandeling. Skip het als je niet tegen naalden en/of bloed kan!

Doe vooral een duimpje omhoog en vergeet niet te abonneren op mijn kanaal!

Taboe

Ik weet dat plastische chirurgie en cosmetische ingrepen vaak word gezien als iets wat taboe is. En waarschijnlijk krijg ik ook een shitload kritiek van mensen. Toch wil ik het vandaag bespreekbaar maken. Het is jouw lichaam en als jij vind dat jij jezelf mooier kunt maken, well why the hell not? Je leeft maar één keer en ik ben ervan overtuigd dat als je dat ‘mooier’ kunt doen naar jouw idee, moet je dat vooral doen. Alles heeft zijn extremen, maar een kleine behandeling zoals deze is niet verkeerd of slecht. Zolang je niet doorslaat of teveel doet.

Als een vrouw ontevreden is over haar borsten, dan neemt ze borstvergroting of verkleining. Dit is door de jaren heen ook geaccepteerd, en dit zou ook zo moeten met ingrepen zoals lip fillers, rhino plasty, botox en ooglid correcties. Je hebt werkelijk geen idee hoeveel meiden dit al doen, maar het verzwijgen omdat het niet bespreekbaar is in deze maatschappij. Deze behandelingen zouden geaccepteerd moeten worden door society als een simpel iets als je haar verven, makeup opdoen of wimper extensions. Allemaal dingen om jezelf mooier te maken.

dagen zijkantdagen

Wat je kunt verwachten na de behandeling

Oké, als je de video hebt gezien weet je wat je kunt verwachten tijdens de behandeling. En zoals ik daar al zei is het niet een pretty procedure. Je hebt zeker drie dagen downtime. In de foto’s hierboven zie je wat er mijn mijn lippen gebeurde na de behandeling. Meteen ná de lip fillers waren mijn lippen super gezwollen en ik had al meteen blauwe plekken en lumps. Dag twee waren mijn lippen nog steeds erg gezwollen en begonnen de blauwe plekken echt zichtbaar te worden. Dag drie was het toppunt van de blauwenpellen-parade. Arniflor zalf helpt ECHT! Vanaf vandaag kun je ook gewoon weer makeup dragen. Dus je kunt enigszins weer de deur uit.

Ongeveer 5 tot 7 dagen na de behandeling is grotendeels van de zwelling weg, en zo ook de blauwe plekken!

Before en after

before after 2beforeafter

Het eindresultaat van mijn lippen zijn echt beyond. Dokter Whitney Koeiman heeft echt mijn lippen perfect gemaakt, precies zoals ik ze wilde! Ze zijn voller, ronder en het randje krult wat meer naar voren. Maar toch is het heel erg natuurlijk en zeker niet too much. Ik ben zelf heel erg tevreden en ga zeker terug zodra het effect van de fillers weer weg is.

Ik vind mijn vollere lippen erg goed in proportie bij de rest van mijn gezicht. Natuurlijk ben ik héél erg benieuwd wat jij ervan vind. Dus laat het vooral in de comments hieronder weten!

Lipfillers-1

Ik heb mijn lippen laten doen door Drs. Whitney Koeiman, bij FACEland Eindhoven. Whitney heeft 1 ml Juvederm gebruikt voor mijn lippen voor een natuurlijke vergroting. De prijs van lip fillers is compleet afhankelijk van wat jij wilt, geadviseerd word en dus hoeveel ml je gebruikt. Je kunt vrijblijvend een consult aanvragen bij een van de dokters voor advies een de prijs.

 

Ik ben reuze benieuwd naar wat jij van mijn lippen vind, dus laat het vooral weten hieronder in de comments. Ook ga ik binnenkort een Lip Fillers Q&A doen als er veel vragen zijn over mijn lippen. Dus als jij met een dringende vraag zit, let me know.

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

37 Reacties

 1. Sara
  20 mei 2017 / 22:07

  Bij welke kliniek heb je dit laten doen?

 2. 30 december 2016 / 22:10

  Hi Kim!

  Fijn dat je zo tevreden bent met je ‘nieuwe’ lippen! Wij vinden ze ook prachtig!
  Goed om te zien dat er mensen zijn die er eerlijk over zijn en het gewoon doen omdat zij het mooi vinden!

  Mocht je ooit een keer in de buurt van Almere zijn, dan nodigen we je graag uit voor een bezoek aan onze Rimpelzorg Kliniek. Wij bieden o.a. ook lipfillers!

  Enjoy life and keep it up!

  Rimpelzorg Kliniek Almere

 3. 10 december 2016 / 11:27

  Prachtig! Inderdaad heel natuurlijk en zeker niet overdone. Ik denk er zelf ook een beetje aan. je ziet wel hier en daar wat mislukte ingrepen voorbij komen, dus ik wil dan wel heel goed uitzoeken waar ik moet zijn!

 4. Amanda
  23 augustus 2016 / 20:10

  Vraagje.. Op de na-foto’s lijkt het een beetje alsof je je lippen getuit houdt. DOe je dit bewust of komt dit door de fillers?

 5. Priscilla
  30 mei 2016 / 17:12

  Hey Kim!!
  Super mooi eindresultaat! Ik zou het zelf ook super graag willen maar na net zien van je filmpje met die naalden oeff mn maag draaide om zowat haha. Na de verdoving voelde je dan zo goed als niks meer of voelde je toch redelijk goed de naald je lip in gaan? Hoelang heeft je behandeling geduurd?

 6. s.
  2 april 2016 / 21:03

  Mooi! Heb je een verdoving gehad?
  Ik ga binnenkort voor de 2de keer, mijn lippen waren niet zo blauw, of erg gezwollen. Maar dat is per persoon verschillend.
  Anyway, t staat je erg goed!

  • Yolanda
   22 mei 2016 / 19:08

   Wauw wil
   Ook heel graag me lippen laten doen alleen ben zo bang !! Werkte de verdoving wel 100 of voel je altijd nog wat ?

 7. renske
  9 maart 2016 / 15:34

  Hoi, het eind resultaat mag er zijn, staat je erg mooi. Wat me wel verbaasd, zijn je gehavende lippen en vooral dat je aangeeft dat dit een paar dagen aanhoudt. Ik doe eens per jaar mijn bovenlip en ik heb nooit van die grote wondjes en heb al helemaal geen blauwe plekken, eveneens met Juvederm Lip. Wel mooi gedaan, maar ziet er gehavend en pijnlijk uit terwijl dat niet hoeft. Groetjes!

 8. 9 maart 2016 / 09:49

  Het staat je heel erg goed en het is ook niet heel erg overdreven gefilled ofzo. Vind dit een mooi artikel waar je alles goed uitlicht. Echt chapeau voor Whitney, heel mooi gedaan!

 9. Kim
  8 maart 2016 / 16:45

  Wauw! Dat heeft de dokter netjes gefixt, zeg! Staat prachtig en helemaal niet ‘nep’. En inderdaad: wat maakt het uit als je iets aan jezelf wilt laten doen? Als je er de mogelijkheid toe hebt én jij wordt daar gelukkiger van, who cares? Als mensen het zelf niet willen, oké. Maar dan moet je niet een ander, omdat hij/zij dit wel wil, de grond in trappen. Ik kan het alleen maar met je eens zijn :) Goed dat je dit juist bespreekbaar maakt. NikkieTutorials zei ook iets van; als je het niet bespreekbaar maakt, is het niet goed (mensen zien namelijk toch wat aan je en dat je dat niet hebt gezegd wordt niet gewaardeerd). Als je het wel bespreekbaar maakt, krijg je alsnog shit over je heen. Zo stom!

 10. 8 maart 2016 / 11:18

  Het ziet er inderdaad heel natuurlijk uit! Toch zou ik het zelf niet zo snel laten doen haha. Ik heb al redelijk volle lippen vind ik ^^

 11. 7 maart 2016 / 23:36

  Je lippen zijn al prachtig, maar op de een of andere manier vind ik ze nu nog beter bij je gezicht passen. Ik vind de vorm erg mooi en ze komen mooi tot hun recht! Gaaf hoor Kim, geniet ervan :)

 12. Sytse
  7 maart 2016 / 23:36

  Ik vind het prachtig!! Jammer dat het niet definitief is.. Dat je weer moet.. Hahaha! Iig, MOOI!

 13. 7 maart 2016 / 21:46

  Mooi hoor Kim! Zelf een aantal keer injectables.onder mijn ogen gehad omdat ik me al mijn leven lang stoorde aan de blauwe kringen. Gekke was dat.toen het eindelijk ‘perfect’ was (dus toen het niet meer.blauw was), ik mijn gezicht eigenlijk saaier vond en die blauwe kringen eigenlijk helemaal niet erg meer vond, het bij me hoorde en mijn gezicht karakter gaf. Sindsdien ben ik tevreden met mijn gezicht met blauwe kringen en nooit meer.injectables gehad. Het was voor mij gewoon even nodig om tevreden te worden, dat is toch ook hartstikke mooi? Net zoals jij nu een spuitje hebt genomen en ook tevreden bent. Gewoon doen, het is voorhanden en we maken ons ook op,dus why not? Permanente filters zou ik dan wel langer van weg blijven, deze zijn oplosbaar hè? .

  • 7 maart 2016 / 21:50

   Dankjewel! Ja, hyaluronzuur is iets wat van ‘nature’ al in je lichaam zit. En je lichaam breekt het na een paar maanden van zelf weer langzaam af.
   Zelf zou ik niet voor iets permanent gaan, ik ga dan liever elk (half) jaar terug voor fillers. Daarnaast… missschien vind ik het over een jaar niet meer mooi, who knows!

 14. Michelle
  7 maart 2016 / 19:23

  Ik vind het heel mooi geworden! Het maakt je gezicht zachter en het ziet er heel natuurlijk uit!

 15. Iris
  7 maart 2016 / 18:42

  Super artikel! Ik ben dat taboe rond dit soort dingen zo zat! Het resultaat vind ik echt super mooi!

 16. 7 maart 2016 / 17:43

  Stoer dat je het gewoon doet Kim! Ik vind het effect heel mooi. Zou er zelf niet voor kiezen maar das puur omdat ik als de dood ben voor naalden plus het cosmetische niet bij mij als mens past.

 17. 7 maart 2016 / 16:51

  wauw het staat echt heel mooi! klinkt gek maar bij mezelf vind ik dunnere lippen beter passen, maar vollere lippen staat echt prachtig bij jou!

 18. 7 maart 2016 / 16:44

  I knew it! Ik dacht al wat verschil te zien als ik terug kijk naar foto’s van een hele poos terug.
  Ik vind het totaal niet storend en ben ontzettend blij voor je dat het werkt! <3

 19. 7 maart 2016 / 15:56

  Natuurlijk vond ik niks mis met je lippen before, maar ik moet toegeven dat ik het effect van after mooier vind.
  (duh anders had je het ook niet gedaan)
  Het is erg natuurlijk en is daarom ook gewoon prima te doen, het staat ook gewoon bij je gezicht, je hebt vrouwen die het niet kunnen hebben, en zo’n ingreep kan ook snel too much worden
  Ik heb zelf gelukkig de lippen die je after hebt (blessed!) en kan begrijpen waarom iemand het zou willen.
  Ik vind overigens plastische chirurgie geen taboe, al ben ik wel van het ‘blij zijn met wat je hebt’. Zolang het natuurlijk lijkt, in proportie is met je lichaam en je niet in een keer alles gaan aanpassen aan jezelf vind ik dat niemand het raar moet vinden

 20. 7 maart 2016 / 15:25

  Ik vind dat het er heel erg natuurlijk uitziet. Je had al mooie lippen van jezelf vond ik :) maar als je met datgene wat je wilt verbeteren blij mee bent waarom niet! het staat je goed

 21. 7 maart 2016 / 14:55

  ik vind het er heel erg natuurlijk uitzien! je kunt het echt hebben en tof dat je het gewoon hebt gedaan

 22. 7 maart 2016 / 14:53

  Ik vond je lippen al heel mooi maar als je er zelf blij mee bent, waarom niet? Het ziet er mooi en natuurlijk uit.

 23. 7 maart 2016 / 14:40

  Ik ben zo blij met dit artikel, ik wil dit ook al jaren. Ik heb dus bijna geen lippen (klinkt heel gek, maar is wel zo), en zou ze heel graag voller willen laten maken als dat kan. Misschien dat iets wat er bijna niet zit, ook niet voller gemaakt kan worden. Ik ben heel erg benieuwd wat het voor jou gekost heeft. Ik weet dat het per persoon verschilt, maar ik ben erg benieuwd. Ik ga ook zeker even op de website kijken.

  • 7 maart 2016 / 14:51

   Dankjewel! Dat kan zeker :) Kijk eventjes op Whitney haar facebook of Instagram. Daar zie je foto’s van meiden die super dunne lippen hebben van nature. En slechts een beetje gefillt hebben, en toch super natuurlijk!

   • 7 maart 2016 / 14:54

    Ga ik zeker even doen! Hoop dat het kan :) . En hoelang blijft dit nu zo mooi? Moet ik dan denken aan een maand, halfjaar of een jaar. Wat is de verwachting?

    • 7 maart 2016 / 14:56

     De eerste keer tussen de 3 en 6 maanden, daarna neemt het langzaam af. Als je het vaker laat doen, blijft het steeds langer zitten en kun je er soms ook een paar jaar mee doen :)
     Je kunt, als je niet telkens fillers wilt, ook implantaten laten plaatsen geloof ik. Maar hier heb ik geen idee van. Ik heb liever de niet-permanente versie.

 24. 7 maart 2016 / 14:31

  Wow het resultaat is echt super mooi! Doen waar jij jezelf goed bij voelt hoor. <3

 25. Yvet
  7 maart 2016 / 14:27

  Ik vind het wel mooi natuurlijk! Heb zelf een stuk dunnere lippen dan jou dus zal bij mij al snel te nep worden.

  • 7 maart 2016 / 14:44

   Dankjewel! Dat hoeft helemaal niet! Kijk eventjes op Whitney haar facebook of Instagram. Daar zie je foto’s van meiden die super dunne lippen hebben van nature. En slechts een beetje gefillt hebben, super natuurlijk!

 26. 7 maart 2016 / 14:01

  Het staat je goed maar als ik eerlijk mag zijn had je al prachtige lippen! Het was bij jou dus niet perse nodig geweest vind ik! Soms zie ik wel meiden met hele dunne lippen, als ik zelf hele dunne lippen had gehad had ik het misschien wel laten doen! En als je ergens echt heel onzeker over bent snap ik wel dat sommige mensen daar iets aan laten doen bijv. borstvergroting of fillers maar het probleem zit denk ik ook vrij vaak in een slecht zelfbeeld hebben en dan kan het zijn dat je telkens blijft zoeken naar iets wat het oplost terwijl het probleem is dat je bijv. te weinig zelfliefde hebt

  • 7 maart 2016 / 14:51

   Dankjewel! Dat mag je zeker ook vinden :)
   Zoals ik in mijn video zei, ik heb niet het idee dat mijn lippen lelijk waren of ik er iets aan ‘moest’ doen. Het was niet nodig, maar ik wilde het. Ik heb genoeg zelf liefde en accepteer mijzelf zoals ik ben.
   Toch heb ik het laten doen, waarom? Omdat ik het mooi vind en omdat ik van makeup houd. En mijn lippenstift zit nét wat mooier als mijn bovenlip in proportie is met mijn onderlip.

   Eigenlijk is het zoals een tattoo,sommigen nemen het omdat er een reden achter zit en sommigen gewoon, omdat ze het mooi vinden :)

 27. Rosa
  7 maart 2016 / 10:24

  Wow Kim ik vind het echt heel mooi staan! Jaloers!

 28. 7 maart 2016 / 08:41

  Die dokter heeft het echt heel netjes gedaan! En ik kan het niet meer met je eens zijn. Ik snap niet waarom er zo’n taboe op cosmetische ingrepen zit. Als je het graag wilt en het zelf mooi vindt, waarom zou je je dan laten tegenhouden? Het resultaat is echt prachtig, en ga door met doen waar je je zelf het beste bij voelt! (En mooie make-up looks maken natuurlijk :D )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *