OH MY GOD, ik heb lip fillers, what?! Wie had dat ooit gedacht? Vandaag vertel ik jullie meer over mijn lip fillers: waar ik het heb laten doen, waarom, door wie en ik laat beelden van de behandeling zien. Daarnaast zijn er echt wel meer meiden (en mannen?) in Nederland die het ook graag willen, maar niet weten waar je aan toe bent. Deze blog en video is dan voor jóú! Ik leg alles in detail uit.

Disclaimer: als je iets negatiefs te zeggen hebt, zegt het dan fatsoenlijk. Je kan het niet mooi vinden, maar wees niet rude anders verwijder ik je comment. Ik heb hier zelf voor gekozen en ben er heel erg tevreden mee. Also, begin niet over ‘body shaming’. Ik ben tevreden met mijn gezicht en had niet het idee dat ik het móést doen. Ik wilde het gewoon graag.

Rond 9.23 minuten zie je de behandeling. Skip het als je niet tegen naalden en/of bloed kan!

Doe vooral een duimpje omhoog en vergeet niet te abonneren op mijn kanaal!

Taboe

Ik weet dat plastische chirurgie en cosmetische ingrepen vaak word gezien als iets wat taboe is. En waarschijnlijk krijg ik ook een shitload kritiek van mensen. Toch wil ik het vandaag bespreekbaar maken. Het is jouw lichaam en als jij vind dat jij jezelf mooier kunt maken, well why the hell not? Je leeft maar één keer en ik ben ervan overtuigd dat als je dat ‘mooier’ kunt doen naar jouw idee, moet je dat vooral doen. Alles heeft zijn extremen, maar een kleine behandeling zoals deze is niet verkeerd of slecht. Zolang je niet doorslaat of teveel doet.

Als een vrouw ontevreden is over haar borsten, dan neemt ze borstvergroting of verkleining. Dit is door de jaren heen ook geaccepteerd, en dit zou ook zo moeten met ingrepen zoals lip fillers, rhino plasty, botox en ooglid correcties. Je hebt werkelijk geen idee hoeveel meiden dit al doen, maar het verzwijgen omdat het niet bespreekbaar is in deze maatschappij. Deze behandelingen zouden geaccepteerd moeten worden door society als een simpel iets als je haar verven, makeup opdoen of wimper extensions. Allemaal dingen om jezelf mooier te maken.

dagen zijkantdagen

Wat je kunt verwachten na de behandeling

Oké, als je de video hebt gezien weet je wat je kunt verwachten tijdens de behandeling. En zoals ik daar al zei is het niet een pretty procedure. Je hebt zeker drie dagen downtime. In de foto’s hierboven zie je wat er mijn mijn lippen gebeurde na de behandeling. Meteen ná de lip fillers waren mijn lippen super gezwollen en ik had al meteen blauwe plekken en lumps. Dag twee waren mijn lippen nog steeds erg gezwollen en begonnen de blauwe plekken echt zichtbaar te worden. Dag drie was het toppunt van de blauwenpellen-parade. Arniflor zalf helpt ECHT! Vanaf vandaag kun je ook gewoon weer makeup dragen. Dus je kunt enigszins weer de deur uit.

Ongeveer 5 tot 7 dagen na de behandeling is grotendeels van de zwelling weg, en zo ook de blauwe plekken!

Before en after

before after 2beforeafter

Het eindresultaat van mijn lippen zijn echt beyond. Dokter Whitney Koeiman heeft echt mijn lippen perfect gemaakt, precies zoals ik ze wilde! Ze zijn voller, ronder en het randje krult wat meer naar voren. Maar toch is het heel erg natuurlijk en zeker niet too much. Ik ben zelf heel erg tevreden en ga zeker terug zodra het effect van de fillers weer weg is.

Ik vind mijn vollere lippen erg goed in proportie bij de rest van mijn gezicht. Natuurlijk ben ik héél erg benieuwd wat jij ervan vind. Dus laat het vooral in de comments hieronder weten!

Lipfillers-1

Ik heb mijn lippen laten doen door Drs. Whitney Koeiman, bij FACEland Eindhoven. Whitney heeft 1 ml Juvederm gebruikt voor mijn lippen voor een natuurlijke vergroting. De prijs van lip fillers is compleet afhankelijk van wat jij wilt, geadviseerd word en dus hoeveel ml je gebruikt. Je kunt vrijblijvend een consult aanvragen bij een van de dokters voor advies een de prijs.

 

Ik ben reuze benieuwd naar wat jij van mijn lippen vind, dus laat het vooral weten hieronder in de comments. Ook ga ik binnenkort een Lip Fillers Q&A doen als er veel vragen zijn over mijn lippen. Dus als jij met een dringende vraag zit, let me know.

 

  Love it? Laat het mij weten!