Hey loves! Onlangs kreeg ik van Dr Hauschka een nieuw limited edition oogschaduw palette. Het leuke is dat alle kleuren matte zijn waardoor je het voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Ik was natuurlijk erg benieuwd naar het palette en daarom deel ik vandaag mijn mening over deze LE oogschaduw palette.

Dr Hauschka-2

Limited Edition?

Toch komt het je misschien al wel bekend voor? Dat kan kloppen, ik heb het palette al in mijn stash en ook al eerder gereviewd. Het palette is nu al LE uitgekomen omdat het een bestseller van Dr Hauschka Eyeshadow is. Het palette zelf (verpakking) is wat luxer en mooier als de gewone, en deze keer krijg je er een handig dual-ended oogschaduw-en wenkbrauw/linerpenseeltje bij.

Het fijne aan de makeup van Dr Hauschka is dat het daadwerkelijk goed is voor je huidje. De formule van de oogschaduw biedt dan ook zachte verzorging aan de huid dankzij hoogwaardige ingrediënten als beschermende zijde, verzachtende zwarte thee en kostbare extracten van de wondklaver en toverhazelaar.

Dr Hauschka-3

Basic Natural Palette

Eigenlijk is het een heel basic palette met je standaard matte naturals. De kleuren zijn erg geschikt voor een natuurlijke look of zelfs een wat zwaardere look. Daarnaast kun je ook je wenkbrauwen ermee invullen omdat het koele kleuren zijn. En last but not least, je kunt ermee contouren! Ja,echt! De kleuren uit het palette zijn:

  • Sand
  • Light brown
  • Soft grey
  • Anthracite

Al een eerder maakte ik een simpele ooglook met dit palette en in mijn Kylie Jenner tutorial heb ik ‘m gebruik voor mijn ogen en om ermee te contouren. Ik grijp niet zo vaak naar het pallete, maar wanneer ik het gebruik ben ik altijd wel verbaasd door de kwaliteit en pigmentatie ervan. Zelf is het altijd even wennen, omdat ik meestal looks heb met een glitter of glansje. Maar een helemaal matte ooglook vind ik op zijn tijd ook wel wat hebben.
Dr Hauschka-4

Het palette is te koop voor €28,95 en verkrijgbaar in winkels voor natuurlijke voeding, reformhuizen, winkels voor natuurlijke cosmetica. Apotheken, de Bijenkorf (NL) en bij Dr. Hauschka Therapeuten, die erkend zijn als verkooppunt. Misschien wat duur, maar je moet wel eventjes in je achterhoofd houden dat deze oogschaduw goede en natuurlijke ingrediënten bevat.

Q: Heb jij producten van Dr Hauschka? Zo ja, wat is je favoriet? Zo nee, zou je shoppen bij Dr Hauschka?

  Love it? Laat het mij weten!