Dat ik de Velvetines van Lime Crime fijn vind, is een known fact. Maar, sinds kort ben ik ook “lip model” voor het merk. I mean, hoe awesome is dat! Omdat ik dus voor Lime Crime werk, krijg ik altijd alle lip bundles en nieuwe producten als eerste. Daarom leek het mij het leuk om een review te doen over deze nieuwe bundle. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Mothers I’d Like To Follow – M$LF

De nieuwe M$LF bundle is een Limited Edition Velvetines Set met 4 full-sized kleuren. Dit is hoe Lime Crime ze zelf omschrijft:

“M$LF (Moms I’d Like to Follow) Limited Edition Velvetines Set makes a perfect Mother’s Day gift for a cool mom. Includes 4 full-sized, modern neutrals that compliment every skin tone and will quickly become her favorite! Features our classic bullet-proof Velvetines formula and comes in iconic pop-culture packaging. “Many of our Instagram fans are young moms. I admire these women because they manage to be dedicated mothers and still slay their makeup! This collection celebrates all women and empowers them to be their most confident, bad-ass selves. These are the moms I’d like to follow!” – Doe Deere, Lime Crime CEO”

De kleuren in deze set –

Stacey’s Mom – Sugar Plum Mauve

M$LF – Rose Nude

Cougar – Grey Taupe

 

Low Cut – True Terracotta

 

Welke is jouw favoriet? Ik kan niet kiezen, ze zijn allemaal even mooi naar mijn mening!

De bundle is te koop bij Lime Crime voor $56 – shop hier.

  Love it? Laat het mij weten!