Onlangs heb ik de Lime Crime Mermaids Collection mogen ontvangen – aangezien ik een de lipmodellen ben voor het merk. Ik kreeg reuze veel vragen over de collectie op mijn Instagram, dus vandaag een korte review!

Mermaids Velvetines bundle

De lippies van Lime Crime zijn altijd een YAY! Ze dekken mooi, brengen makkelijk aan en worden niet té droog maar wel goed matte. Deze Velvetines zijn mega metallic en reflecteren het licht prachtig. Siren is een wat draagbaardere kleur, terwijl Mermaid’s Grotto en Seashell Bra wat uniekere kleuren zijn. Mocht je dat wat te spannend vinden, kun je ze ook als eyeliner gebruiken of bijvoorbeeld als ombre lip!

De Velvetines zijn los te koop voor $20,- per stuk, maar de bundle van 3 kost slechts $44,-.

Aquarium Liquid Glitter Makeup Brush Set & Pouch

Door naar het product waar IE-DE-REEN gek van werd: de Aquarium Glitter Brushes! Deze set bevat 3 face brushes (blush, poeder en highlight) en 4 kleinere brushes (pencil, lip, angled brow, shadow blender). Verder komt deze set in een pouch, met hetzelfde aquarium glitter effect. Hoewel de brushes er SUPER leuk uitzien, is de functionaliteit wat minder. Logisch, anders zou zo’n brush set al makkelijk $160 kunnen kosten. Zelf gebruik ik de highlighter brush en de shadow blender wel eens. Maar verder is het een leuk ‘display-item’. Raad ik het aan? Voor de prijs helaas niet.

Deze brushset inclusief pouch kost $58,-

 

Hi-Lite glitter-n-glow highlighter palette

En tot slot, het Hi-Lite palette. Deze bevat drie kleuren die “hetzelfde” zijn als de lippes. Van links naar rechts: Mermaid, Pearl en Seashell. Zelf vind ik Mermaid echt prachtig en je kunt op de foto ook wel zien dat deze het meest reflective is. Pearl is wat mij betreft wat poederig en ashy en geeft niet echt een glow. Seashell is een mooie kleur en glimt ook zeker – alleen niet zoals Mermaid. Mocht je niet van een mega intense glow houden, zijn de laatste twee kleuren misschien juist wel wat voor jou!

Het Hi-Lite palette kost $38,-

De Mermaid Collection van Lime Crime kun je hier bestellen. Let er wel op dat je op een bestelling van $22,- of meer je invoerkosten kunt krijgen. Je kunt dit vermijden door gebruik te maken van Shipito (ik gebruik Shipito om te bestellen bij onder andere Kylie Cosmetics en andere Amerikaanse webshops).

  Love it? Laat het mij weten!