REVIEW: Lime Crime Mermaid Collection

Onlangs heb ik de Lime Crime Mermaids Collection mogen ontvangen – aangezien ik een de lipmodellen ben voor het merk. Ik kreeg reuze veel vragen over de collectie op mijn Instagram, dus vandaag een korte review!

Mermaids Velvetines bundle

De lippies van Lime Crime zijn altijd een YAY! Ze dekken mooi, brengen makkelijk aan en worden niet té droog maar wel goed matte. Deze Velvetines zijn mega metallic en reflecteren het licht prachtig. Siren is een wat draagbaardere kleur, terwijl Mermaid’s Grotto en Seashell Bra wat uniekere kleuren zijn. Mocht je dat wat te spannend vinden, kun je ze ook als eyeliner gebruiken of bijvoorbeeld als ombre lip!

De Velvetines zijn los te koop voor $20,- per stuk, maar de bundle van 3 kost slechts $44,-.

Aquarium Liquid Glitter Makeup Brush Set & Pouch

Door naar het product waar IE-DE-REEN gek van werd: de Aquarium Glitter Brushes! Deze set bevat 3 face brushes (blush, poeder en highlight) en 4 kleinere brushes (pencil, lip, angled brow, shadow blender). Verder komt deze set in een pouch, met hetzelfde aquarium glitter effect. Hoewel de brushes er SUPER leuk uitzien, is de functionaliteit wat minder. Logisch, anders zou zo’n brush set al makkelijk $160 kunnen kosten. Zelf gebruik ik de highlighter brush en de shadow blender wel eens. Maar verder is het een leuk ‘display-item’. Raad ik het aan? Voor de prijs helaas niet.

Deze brushset inclusief pouch kost $58,-

 

Hi-Lite glitter-n-glow highlighter palette

En tot slot, het Hi-Lite palette. Deze bevat drie kleuren die “hetzelfde” zijn als de lippes. Van links naar rechts: Mermaid, Pearl en Seashell. Zelf vind ik Mermaid echt prachtig en je kunt op de foto ook wel zien dat deze het meest reflective is. Pearl is wat mij betreft wat poederig en ashy en geeft niet echt een glow. Seashell is een mooie kleur en glimt ook zeker – alleen niet zoals Mermaid. Mocht je niet van een mega intense glow houden, zijn de laatste twee kleuren misschien juist wel wat voor jou!

Het Hi-Lite palette kost $38,-

De Mermaid Collection van Lime Crime kun je hier bestellen. Let er wel op dat je op een bestelling van $22,- of meer je invoerkosten kunt krijgen. Je kunt dit vermijden door gebruik te maken van Shipito (ik gebruik Shipito om te bestellen bij onder andere Kylie Cosmetics en andere Amerikaanse webshops).

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

6 Reacties

 1. 30 juni 2017 / 13:47

  Wat bijzonder zeg die lippies. Die siren vind ik stiekem heel mooi. Die andere zijn mij iets te gewaagd… ;)

 2. 29 juni 2017 / 08:35

  Wauw wat een mooie producten, ik kende dit merk nog helemaal niet! Voor het dagelijkse leven wel erg extreem maar voor festivals en feestjes ideaal!

 3. 28 juni 2017 / 23:11

  Lime crime heeft aparte kleuren maar wel erg mooi. Ik zou wel niet voor dagelijks dragen
  Die highligter is awesome

 4. 28 juni 2017 / 15:19

  De producten zien er prachtig uit, of jij laat ze er prachtig uit zien! Vreemd om te zeggen misschien, maar lippen om te zoenen, WOW! En wat ziet het er hier super leuk uit! Ik ben te lang weg geweest sorry! XxX

 5. 27 juni 2017 / 12:28

  De producten van limecrime zien er altijd awesome uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *