Lijmstick Wenkbrauwen?!!

Ja, ja, ja…. Ik hoor je al denken. HOEZO LIJMSTICK WENKBRAUWEN? Maar trust me, dit is écht geweldig! Vooral als je van die eigenwijze wenkbrauwen hebt als de mijne. Wenkbrauw gel is niet sterk genoeg, en wanneer ik ze “normaal” invul zie je de haartjes niet meer. Benieuwd hoe ik dat oplos met een lijmstick? Kijk snel verder.

Make sure you subscribe to my channel and hit the 🔔 so you don’t miss any of my new videos → http://bit.ly/kimterstege

Lekker lijmen

Zorg er natuurlijk wel voor dat je lijm  uitwasbaar is (!) zo niet, ben je de lul en kun je afscheid nemen van je wenkies. Ik gebruik gewoon simpelweg de Glue Stick van de HEMA. Die werkt prima, en kun je met een makeup wipe of warm water uit je wenkies wassen!

  1. Verder gebruik ik de NYX Micro Brow Pencil om de lijm in mn brows te borstelen, en de outlines te maken van mijn brow. Verder vul ik nog de wat sparse area’s in om mijn wenkie wat voller te doen lijken.
  2. Vervolgens gebruik ik de NYX Gotcha Covered Concealer om de lijnen scherp te maken.
  3. Wil je voor het extreem strakke gaan, gebruik dan de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade ( te koop bij Douglas of Beautybay – goedkoper) en een scherpe brush.
  4. Tot slot gebruik ik de Clear Brow Gel, gewoon omdat ik de finish mooi vind!

Wil jij weten hoe jou nou je wenkbrauwen goed shaped? Bekijk dan dit artikel.

Ik ben benieuwd wat jij van deze techniek vindt? Zou jij het proberen, of niet?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *