Browsing Category

Lifestyle

Lifestyle

PLOG || Hema Kerstinspiratie Event

Terwijl de Sint zijn spullen weer inlaad op de stoomboot, trekt een groot deel van Nederland de kerstboom al weer door de voordeur de huiskamer in. Beide zijn leuke feestdagen maar wel kort na elkaar. Hema heeft veel dingen voor Sint maar kijkt ook vooruit naar de kerst. In Amsterdam hadden ze een event georganiseerd om ons alvast in de kerstsferen te brengen. Benieuwd naar hoe het was? Kijk dan verder naar deze plog.

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Lifestyle

Tips om geld te (be)sparen

Zo, de vakantie is weer (bijna) over en waarschijnlijk ben je net zo broke als ik ben. Vakantie is een dure grap en om er nog een schepje bovenop te doen komen alle makeup merken uit met allerlei nieuwe collecties. Vandaag heb ik gelukkig wat tips om jou te helpen met geld te sparen én besparen! Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Lifestyle

Series van dit moment ♥

Mensen verklaren mij altijd voor gek als ik zeg dat ik geen TV heb, “huh, maar wat kijk je dan?!”. Het antwoord is super simpel, SERIES! Ik ben echt een serie freak, en deel vandaag een aantal series met jullie die ik de afgelopen tijd gekeken heb. Ik heb geprobeerd om series uit te kiezen die nog niet iedereen kent, maar dat is natuurlijk bijna een onmogelijke taak. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Lifestyle

Sparen om nieuwe beautyproducten te kunnen kopen (€)

Geld besparen op dingen kunnen we bijna allemaal, maar waarop kunnen we het meest besparen? En wat is nou een goede tip om geld te sparen? Als je op zoek bent naar nieuwe beautyproducten die kwalitatief goed zijn, is geld sparen key. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor budgetmerken. Maar beautyproducten van merken zoals MAC Cosmetics en allerlei andere merken vind ik persoonlijk veel beter gepigmenteerd en mooier blenden. Vaak blijft het ook nog eens langer zitten. Hier lees je hoe je kunt sparen om nieuwe beautyproducten aan te schaffen!

 

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Lifestyle

Food saturday | Recept: Springrolls

Een tijd lang zag je deze verse springrolls overal voorbij komen. Eigenlijk lijken de ingrediënten die erin gaan best wel op de ingrediënten die in gefrituurde loempia’s zitten. Toch zijn deze springrolls een stuk gezonder, ze worden niet gefrituurd en zitten bomvol verse groentes. Ik gebruikte dit keer wat meer de ‘standaard’ groentes maar je kan ook kiezen om er bijvoorbeeld fruit, zoals mango, in te doen. Dit maakt het een lekker lichte snack of maaltijd die perfect is voor op warme zomeravonden, die er hopelijk nog aan gaan komen.

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Lifestyle

Food saturday | Recept: Bananenijs met aardbei & chocolade smaak

Bananenijs, je hebt het vast wel ergens voorbij zien komen. Maar er zijn zo veel meer mogelijkheden dan het standaard bananenijs. Zo maakte ik er vandaag twee varianten op. Een banaan aardbeien smaak en de andere met pindakaas chocoladesmaak. Je hebt maar heel weinig ingrediënten nodig, want in principe heb je de banaan als basis ingrediënt en voeg je daar nog smaakmakers aan toe. Ook is dit ijs lekker snel klaar. Je moet alleen de banaan de avond van te voren even in plakjes snijden en in de vriezer leggen en dan is het de dag zelf een kwestie van een paar minuten voordat je ijs op tafel staat. Wel heb je een krachtige keukenmachine of blender nodig met ijscrusch functie.

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Lifestyle

Food saturday | Recept: 3x Zomerse Drankjes

Geschreven door DalisKitchen.nl

Nog op zoek naar een lekker zomers drankje voor vandaag? Ik maakte drie simpele Zomerse Drankjes die je zo op tafel hebt staan, een aardbeien munt ‘milkshake’, een yoghurt sinaasappel drankje en tenslotte ijsstaafjes met frambozen en blauwe bessen die je in je glas water kan doen. Vooral de sinaasappelsap met yoghurt is echt een verrassend lekker combinatie. Ook fijn is dat deze drankjes uit maximaal 4 ingrediënten bestaan.

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Lifestyle, Winacties

Food Saturday | Win een Cruesli pakket (t.w.v. €25,-)

Ontbijten met Cruesli is iets wat wij vroeger thuis altijd deden. Dus toen Cruesli mij een mailtje stuurde of ik de vernieuwde receptuur en de limited editions wilde proeven, twijfelde ik geen moment! Ik ontving alle negen smaken: Rozijn, Appel & Rozijn, 4 Nuts, Chocolate, Multifruit, Rode vruchten, Triple chocolate, Limited Editon: Cookies & Cream & Limited Edition: Black Berrylicious. En laat vandaag zien welke mijn favoriet is én ik mag tien pakketten ter waarde van €25,- weggeven!

Cruesli066 1

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Top