REVIEW: Kruidvat Super Lash Serum

We kennen het allemaal en jawel we willen het ook allemaal! Wie houd er nu niet van zo’n mooie lange wimpers? Met een klein hartje startte ik 6 maand geleden met het Kruidvat Super Lash Serum en stond versteld van het resultaat na een paar weken al. Benieuwd wat ik er nu van vind?

Overal ter wereld geven veel geld uit aan de nieuwste mascara’s, wimperextensions, serums,.. en zo veel meer! Ik had al eens gedacht om een lash serum te komen maar vond €79,- net wat te duur. En als het dan niet werkt dan heb je letterlijk geld in de vuilbak gegooid… Toen ik vorig jaar de hype op social media zag verschijnen wou ik het ook meteen proberen. Kruidvat kwam met een eigen Super Lash Serum en dat voor maar een fractie van de prijs van andere serums. Ik heb dan ook 2 maand gezocht in verschillende kruidvat filialen en ook op de webshop, want uiteraard was het overal al uitverkocht. Na dat ik het eindelijk gevonden had, begon ik er ook meteen mee en dat met een bang hartje. De verhalen die ik online al gelezen had “wimpers vallen uit” of “ogen dicht geplakt” schrikte mij een beetje af maar; het leven is aan de durvers! haha

Hoe werkt het?

Een actief bestanddeel maakt de wimpers langer, hyaluronzuur hydrateert de wimpers en provitamine B5 zorgt dat de wimpers sterker, elastischer en glanzender worden. Je gebruikt als een kuur voor 16 weken lang en dan zouden je wimpers er zichtbaar langer, voller en vooral gezonder uit zien. De tube doet je denken aan een liquid eyeliner. Je brengt met het kwastje elke avond een dun lijntje aan op je bovenste wimperrand, net zoals bij eyeliner enkel is het serum doorzichtig en moet je je geen zorgen maken of het lijntje net iets te slordig is.

Het resultaat

Na 2 weken zag ik al duidelijk een verschil. Ze waren iets langer en super zacht (lees kitten zacht). Ik had geen last van wimper uitval of irritatie. Mascara aanbrengen werd kinderspel dankzij het Super Lash Serum omdat mijn wimpers mooi scheiden als ik het borsteltje er door haal. Na 1,5 maand waren ze nog langer en werd ik verliefd op mijn wimpers. Het Super Lash Serum kreeg al snel een plaatsje in mijn beauty must have lijstje.

Mijn wimpers voor het Super Lash Serum

Mijn wimpers na het Super Lash Serum

Op de dag van vandaag gebruik ik het Kruidvat Super Lash Serum nog steeds en ik denk dat ik dit ook wel ga blijven gebruiken. Ze mag mooi naast mijn nachtcrème blijven staan.

De Kruidvat Super Lash Serum kan online vinden of in een van de Kruidvat filialen bij jou in de buurt voor maar €9,99! Met het tubetje van 3 ml kom je zeker 6 maand toe dus ik denk dat dit een “€10,- well spend” is!

Gebruik jij een Lash Serum voor je wimpers?

 

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

5 Reacties

 1. VWillemse
  18 januari 2018 / 11:39

  Super spul ik ben er ook heel blij mee

  • 20 januari 2018 / 22:25

   Ja toch! Ik ga het zeker blijven gebruiken, kan niet meer zonder mijn lange lashes :D xoxo

 2. 15 januari 2018 / 10:55

  Fijne review. Ja ik heb zeker een las serum nodig. Deze kende ik nog niet. Wel van gehoord maar geen kennis mee gemaakt.

  • 20 januari 2018 / 22:22

   Dankje Sherry! Hij is helemaal niet duur dus wel het proberen waard toch? :) xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *