Budget-proof Kerstlook met Lottie London

Vandaag heb ik voor jullie mooie producten van Lottie London bij elkaar gezocht om een budget-proof kerstlook mee te maken. Zodat jij helemaal budget-proof de feestdagen tegemoet kan gaan! Benieuwd? Lees snel verder.

Ik begin elke look met mijn wenkbrauwen, en voor vandaag is dat niet anders! Hiervoor gebruik ik de Lottie London Arch Rival Complete Eyebrow Kit in de kleur Medium/Dark. Deze kit bevat ook een brush, spoolie en tweezers. Handig voor onderweg!

 1. Allereerst breng ik de wax aan, deze zal mijn haartjes fixeren en zorgen dat ze op hun plek blijven.
 2. Ik pak de lichtste poeder op een nat, schuin penseeltje en begin met het tekenen van haartjes aan de voorkaant van mijn wenkbrauwen.
 3. Als laatste pak ik de donkere kleur, en doe ik hetzelfde – maar dan aan de achterkant van mijn wenkbrauw.

 

Ik maak mijn wenkbrauwen wat strakker met de Lottie London All About That Base Full Coverage Matte Foundation Stick. Hiervoor gebruik ik een klein penseeltje. Vervolgens ga ik naar mijn ogen en kom ik later terug bij de basis.

Ik wil een feestelijke look, met lekker veel shimmer en warme gezellige kleuren. Daarom gebruik ik het Eyeshadow Palette Shadow Swatch in de kleur The Rust.

 1. Als eerst breng ik een transition kleur aan in de arcadeboog, hiervoor gebruik ik de tweede kleur uit het palette.
 2. Vervolgens maak ik de arcadeboog wat dieper met de vierde kleur uit het palette. Deze breng ik ook aan onder de onderste wimperrand.
 3. Om de look nog wat zwoeler te maken, pak ik de een na laatste kleur. Ook weer in de arcadeboog en de onderste wimperrand.
 4. Met wat concealer “cut” ik de arcadeboog.
 5. Ik ga in het midden van mijn ooglid de warm bronze kleur aanbrengen.
 6. De laatste kleur uit het palette gebruik ik om de buitenste ooghoek te blenden met de bronze kleur.
 7. De derde kleur uit het palette gaat aan de binnenkant van het ooglid.
 8. En als laatste de eerste kleur op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek.

 

 

Tijd voor mascara! Hiervoor gebruik ik de Lottie London #LASHGOALS Ultra Volumising Mascara die mijn wimpers mooi lang en diepzwart maken.

 

 

Nu komen we aan bij de basis, en ook hiervoor gebruik ik de All About That Base Foundation Stick. Ik gebruik een Stick Foundation omdat deze meer dekking heeft dan een normale foundation. Ook heeft deze een wat mattere finish waardoor de foundation de hele avond goed zal zitten!

Om de foundation af te poederen gebruik ik de Ready Set! Go Matte Translucent Finishing Powder. Ik gebruik deze vooral op mijn T-zone. Mocht je een wat vettere huid hebben, kun je je hele gezicht lichtjes afpoederen.

 

Hierna breng ik wat kleur aan op mijn gezicht met de Lottie London Tan Time Powder Bronzer. Deze geeft je een mooie warme zomerse gloed, alsof je nét voor kerst eventjes een weekje Barcelona hebt gedaan!

 

En tot slot, de lippen! Ik gebruik hiervoor de Glossip Girl Full Coverage Colour Gloss in de kleur Bare, een mooie nude.

 

Eventjes wat finishing touches en dan is dit de complete look! Je zou eventueel wat nepwimpers nog kunnen plakken als je dat wilt!

 

 

Verkrijgbaarheid

De totale look kost net geen €50! De producten van Lottie London zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. De prijzen van het merk liggen tussen de €4,99 en €9,99 en daarom is Lottie London een super leuk én betaalbaar merk.

Win actie

Wil jij nou de producten winnen die ik gebruikt heb? Klik dan op de foto hieronder, en doe mee!

For my Dutchies 🇳🇱 – Vandaag heb ik voor jullie mooie producten bij elkaar gezocht om een budget-proof kerstlook te maken.🎅🏻🎄 De producten die ik gekozen heb zijn van @mylottielondon en zijn exclusief verkrijgbaar bij @kruidvat. Op mijn story ga ik jullie nu laten zien hoe ik met deze mooie producten een kerstlook maak. Zo ga jij helemaal budget-proof de feestdagen tegemoet! Geen tijd om mijn story te bekijken? Op mijn blog heb ik de complete look samen met een uitgebreide beschrijving gepost (link in bio). 🎁 WINACTIE 🎁 Wil je al deze producten winnen? Dat kan! 1️⃣ Volg mij (@kimterstege) en @kruidvat 2️⃣ Like deze foto 3️⃣ Tag 3 vriendinnen De win actie loopt tot en met 20 december en de winnaar zal een DM van mij krijgen en getagd worden in deze post. #Kruidvat #kruidvatbeauty #mylottielondon #ad #spon

Een bericht gedeeld door Kim ter Stege • 🇳🇱 (@kimterstege) op

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *