KANAAL UPDATE: Wat gaat er gebeuren in 2016?

Soms is het tijd voor verandering. En vandaag update ik je in deze video over wat er allemaal in 2016 gaat gebeuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ik hoop natuurlijk ook dat het een positive change zal zijn voor mijn kanalen! Ben je benieuwd wat je te wachten staat? Kijk dan snel verder.

Update: Blog veranderingen

Hier ben ik nog niet helemaal over uit. Ik wil mijn blog misschien nog meer gaan richten op high-end makeup merken en ook producten die exclusiever zijn (dus bijvoorbeeld niet in Nederland te koop zijn). Ik ben natuurlijk erg benieuwd of jullie daarop zitten te wachten. Of dat jullie het goed vinden as is. Mocht ik overgaan op strikt alleen high-end merken, dan is er een mogelijkheid dat ik ook ietsjes minder ga posten – omdat ik natuurlijk niet altijd nieuwe producten heb.

Zelf denk ik dat het een goede optie is om door de weeks te gaan voor de high-end merken, looks en reviews. En in het weekend het afwisselen met een persoonlijke post, een recept of iets anders.  Wat denk jij?

 

Q: Wat vind jij van de veranderingen? En mis jij nog iets op mijn kanalen?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

3 Reacties

  1. manon
    1 februari 2016 / 16:01

    Ik heb niet altijd veel budget voor high end merken maar ik vind het wel altijd leuk om over te lezen en te zien!

  2. 1 februari 2016 / 09:35

    Helemaal geen slecht idee om je te richten op high end merken! Misschien zou je er dan wat vaker een look bij kunnen doen? Ik vind persoonlijk van draagbare looks tot super arty looks echt gaaf om te zien. Voedsel is ook altijd goed, dus de recepten vind ik ook een goed idee :D Het jammere aan moeilijk verkrijgbare make-up is dat ik het dan wil … maar het moeilijk verkrijgbaar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *