REVIEW: Juvias Place Zulu palette

Kleur! YES! EINDELIJK! Ik heb mijn handen kunnen leggen op dit pareltje van Juvias Place. De paletten van Juvias Place zijn geweldig dus ik was helemaal hyped toen deze uitkwam. Ik heb een tijdje moeten wachten, maar hij is eindelijk binnen. Vandaag laat ik hem aan jullie zien.

Toen dit palette bekend werd gemaakt, wist ik zeker dat ik hem moest hebben. Ik vond het verzenden alleen nog wat duur. Tot daar ineens een random sale was. 20% korting. Toen kon ik het ook niet laten. Ik kocht het Zulu palette en ook het Nubian 2 palette. Daarvan heeft Kim al eens swatches geplaatst, die vind je hier. Na een tijdje wachten, was het pakket eindelijk binnen. Ik heb het heel lang niet aan mogen raken omdat ik eerst foto’s voor hier moest maken, en nu is het eindelijk zo ver!

De verpakking

Het palette komt in een doosje met hetzelfde uiterlijk als het palette zelf. Het doosje heb ik al weggedaan dus die kan ik niet laten zien. Het palette is vierkant en van karton. Het karton is wit en licht holografisch met een mooie afbeelding op de bovenkant. Als je het palette opent, zie je als eerste 9 MASSIVE PANS. Maar echt, deze pans zijn GROOT. In een normale pan zit ongeveer 1,6 gram. In deze zit omgerekend 3,5 gram! Dat is dus 2x zo groot en nog een beetje extra. De kleuren hier in, gaan dus niet zomaar op. Echt super. Ik weet niet of het kleuren zijn die je in een kleine pan snel op zou maken maar dat vind ik geen probleem.

Het product

Dit palette bestaat dus uit 9 pans met ieder een inhoud van ongeveer 3,5gram. Van de 9 kleuren zijn er 6 matte en 3 bevatten shimmers. Het is een mix van neutrale kleuren en felle kleuren. Ik heb met Juvias Place wel vaak het idee dat de kleuren op mijn huid iets lichter uitvallen dan in de pan. Wel merk ik dat ze goed op te bouwen zijn. Kwa kwaliteit merk ik dat de mattes iets meer opbouw nodig hebben dan de shimmers.

De swatches

Het moment waar iedereen op heeft gewacht. De swatches! In het palette ziet het er misschien een beetje onsamenhangend uit, maar geswatcht past alles weer perfect bij elkaar. Ik zie zo weer looks ontstaan met bijvoorbeeld de drie roze/paarse kleuren of juist de geel/oranje tinten. Of doe eens gek en ga voor geel met roze. Dit is een palette waarmee je je creativiteit eindeloos kan uitdagen. Ik ben echt verliefd op alle kleuren, ik durf bijna geen favoriet te kiezen want ze zijn allemaal super tof!

Ik ben echt weg van dit palette en kan niet wachten om het op mijn ogen te gaan gebruiken. Het is echt een aanwinst in mijn stash en ben zo blij dat hij eindelijk binnen is.

Ben je ook enthousiast geworden? Je koopt het Zulu palette bij Juviasplace.com (let hierbij op extra kosten) of op Beautybay.com.

Zou jij het Zulu palette kopen?

 

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

2 Reacties

  1. 20 oktober 2017 / 17:26

    Prachtig palette, ik houd wel van een kleurtje! Vooral die gele kleur is echt prachtig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *