NEW: Juvia’s Place, Jeffree Star, KKW en meer

De zomer komt er aan en met deze warme dagen snap ik dat vrij weinig mensen zin hebben in een full face make-up. Het blijft echter wel heel verleidelijk als er een hoop nieuwe items uit komen! In deze post weer wat nieuwe collecties die uitgekomen zijn, of gaan uitkomen. Benieuwd? Dan moet je zeker verder kijken!

De zomercollecties beginnen langzaam weer binnen te stromen. We gaan haast al weer naar de herfst. Ik weet het, ik weet het. Eerst gaan we nog volop genieten van de zon, de warmte en de lekkere dagen. Er zijn ook heel veel merken die gewoon collecties of nieuwe producten uitbrengen, ongeacht het seizoen. Vandaag wat nieuwe items van onder andere Juvia’s Place, Jeffree Star en KKW

Juvia’s Place

Juvia’s Place is nog niet zo bekend. Het is een klein merk met super producten. Ze zouden van mij veel bekender mogen zijn. Kim en ik hebben allebei al eens producten van die merk gereviewed en ze komen met meer! Ze hebben onder andere blush palettes uitgebracht en een nieuw oogschaduw palette. Ook staat er een nieuw palette op de planning. En die moet ik hebben. Gewoon.

Dit is het Zulu Palette etn is al ui. Ik ben fan van de kleurtjes die er in zitten! Het maakt dat ik helemaal zin krijg in de zomer. Met het andere palette wat ik heb, ben ik super blij. Dus deze moet ook echt worden toegevoegd aan mijn collectie.

Wat: Juvia’s Place Zulu Palette
Wanneer en waar: 12 juni om 18.00 uur op Juviasplace.com
Prijs: $17,50 exclusief verzending en douanekosten

KKW

KKW? Ja. Kim Kardashian West krijgt haar eigen cosmetica lijn! Net zoals het beroemde familielid Kylie Jenner, gaat nu ook Kim Kardashian met haar eigen cosmetica beginnen. Ik moet zeggen dat ik wel erg benieuwd ben vooral omdat de verpakkingen veel lijken op haar samenwerking met Kylie. Ik hoop dat het ook echt vernieuwend wordt en niet twee merken die te veel op elkaar gaan lijken.

21 Juni is de release van het merk en wat er tot nu toe bekend is, is dat er contoursets komen en dat het merk gaat proberen iedere maand nieuwe producten uit te brengen. Houd je cosmetica hart dus maar vast want dat gaat waarschijnlijk een dure grap worden.

Jeffree Star

De vorige keer vertelde ik jullie al over de aankomende zomercollectie van Jeffree Star. Nu zijn dan eindelijk de kleuren bekend en komt de launchdate steeds dichterbij. Ik ben super excited voor alle nieuwe kleuren, alleen vind ik die groene kleur niet zo tof. Niet iets wat ik dagelijks zou dragen.

Wat: 8 Velour Liquid Lipsticks, 2 Skin Frost Highlighters, 3 Lip Scrubs en 5 Lip Ammunitions.
Waar en wanneer: 24 juni om 19.00 op Jeffreestarcosmetics.com en Themakeupspot.nl
Prijs: Liquids $18,-, Highlighters $29,-, Lip Scrub $12,-, Lip Ammunition $18,-

Morphe

Morphe vind ik het merk dat de perfecte balans heeft tussen kwaliteit en prijs. Ze zijn niet ontzettend duur maar de kwaliteit is wel goed. Ik zou nog steeds graag een keer een winkel in Nederland willen waar ze Morphe verkopen, lekker rondsnuffelen tussen al die kwasten. Dit keer heeft Morphe de handen ineen geslagen met beautyguru Jaclyn Hill. En ik vind het een toffe collab! Een leuke mix tussen neutrals en wat frisse kleuren.

Wat: Oogschaduw palette in samenwerking met Jaclyn Hill
Waar en wanneer: 21 Juni op Morphebrushes.com
Prijs: $38,-

 

Lime Crime

Lime Crime knows what we want. Het merk vind ik sowieso wel een tof merk vanwege hun edge. Alles is net even wat spannender en een beetje anders. Daar houd ik wel van. Zo komen ze met een nieuwe Mermaid Collectie uit die ons de illusie geeft dat we allemaal kleine meerminnetjes zijn. Met een highlighter trio, drie nieuwe liquids en een super toffe kwasten set, kunnen we ons weer even vermaken.

 

Wat: 3 Liquid lipsticks, 1 Highlighter trio en 1 kwasten set:
Waar en wanneer: 20 juni.  Verkrijgbaar via Limecrime.com
Prijs: Liquid lipsticks $20,-, Highlighter trio $38,-, Kwastenset $58,-

MAC

Van MAC weten we dat ze vaak met nieuwe collecties komen. Sommige collecties zijn geweldig, anderen wat minder. Maar er zijn ieder jaar altijd wat pronkstukken. Zoals bijvoorbeeld de Mariah Carey collectie van eind vorig jaar. Nu is er een foto naar buiten gekomen van een prachtige highlighter! Het gaat om de populaire kleur “Whisper of Gilt”. Over dit product is nog helemaal niets bekend maar wat is het een beauty!

 

Ik hoop dat jullie weer een beetje op de hoogte zijn van alles wat er aan zit te komen. Zoals je kan zien is deze week lekker vol met een hoop nieuwe producten.

Ben jij van plan iets te kopen uit deze nieuwe collecties?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

2 Reacties

  1. chucky1012
    21 juni 2017 / 20:43

    Wauw… allemaal zo mooi ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *