Swatches: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Al eerder reviewde en swatchde Sharity de Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks. Maar ik heb een heleboel meer kleuren geswatched de afgelopen tijd! Dus, vandaag laat ik jullie zien hoe de kleuren er op mijn lippen uit zien. Wellicht helpt het je bij een keuze te maken als je er eentje wilt aanschaffen. Enjoy!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Ik ben het eigenlijk wel eens met de review van Sharity. De liquids van Jeffree Star zijn een van mijn favorieten – daarom heb ik er ook zo veel van, duh! Op de foto hieronder heb ik er 12 geswatched van de 34 die hij op dit moment heeft (lol). Mijn favoriete kleuren zijn: Dirty Money, Rose Matter, Mannequin en Androgyny.

Houdt er rekening mee dat kleuren per persoon kunnen afwijken. Dit ligt voornamelijk aan de pigmentatie van jouw eigen lippen en jouw huidskleur. Mijn lippen zijn heel erg gepigmenteerd waardoor veel kleuren vallen iets donkerder op mij uit – behalve Doll Parts, die valt weer meer roze uit op mij.

Verkoop info

Jeffree Star Cosmetics is te verkrijgbaar op zijn eigen website jeffreestarcosmetics.com – de prijzen zijn hier $18,- maar houdt rekening met eventuele extra kosten. Zelf koop ik graag op Beautybay.com – hier zijn ze slechts €19,- zonder extra kosten! Daarnaast zijn ze sinds kort ook verkrijgbaar bij themakeupspot.nl, hier zijn ze €20,95!

Heb jij al een lippie van Jeffree Star Cosmetics?

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *