JALOERS: Zo’n interieur wil ik

Vroeger was ik een fanatiek Pinterest-gebruiker. Maar tegenwoordig gebruik ik het niet meer zo vaak. Als ik door Pinterest scroll kijk eigenlijk nog alleen maar interieur inspiratie. Hoewel een huis kopen er voorlopig nog niet in zit, kan dromen altijd. Daarom zet ik vandaag mijn favoriete interieur inspo op een rijtje!

Think Pink

Ik hou van een simpel interieur met zwart, wit en grijs. Maar om er af en toe wat kleur aan toe te voegen is zeker niet verkeerd. Zo vind ik hier heel erg mooi dat de muur met wat posters en foto's een statement is. Je ziet vooral de grijstinten maar ook de licht roze - misschien zelfs sepia kleuren - terugkomen. Ook de muted roze-lila bank is een key item in dit interieur.

Marble Dreams

Een marble badkamer, I LOVE IT! In mijn ouderlijke huis hadden wij heel erg veel marble over de vloeren. En ook de badkamer was volledig marmer (helaas wat meer ouderwets door middel van tegels). Marmer is niet alleen mooi maar geeft mij ook een jeugdsentiment gevoel. Zelf zou ik het combineren met rosé gouden en bronzen accenten zoals de kraan, douche, bakjes voor badkamerartikelen en handdoekrekken.

Oh, en nu we het toch over badkamers hebben; mijn toekomstige badkamer moet ook zéker een stortdouche hebben (of twee).

Greens, wherever you look

Ik ben mega slecht met planten, maar ik heb wel echt een obsessie met cactussen (lekker makkelijk) en topische planten (vaak ook makkelijk). Om eerlijk te zijn heb ik liever veel groen in huis, dan altijd een bosje bloemen. Niet alleen gaan planten langer mee maar sommige planten geven ook extra zuurstof af. I mean, who doesn't want that?

Lekker veel licht

Omdat ik natuurlijk thuis werk en niet veel buiten kom, vind ik het belangrijk dat ik veel licht in huis heb. En ten alle tijden lekker een raam of deur kan openzetten. In mijn hudige appartement heb ik ook veel ramen en een hoog plafond, en dat vind ik toch wel heel erg prettig.

Houten Details

 

Zoals je misschien al door hebt hou ik van minimal met wat accenten. Hout is er ook zo eentje - zeker in de keuken vind ik het heel erg mooi!

Welke interieurstijl spreekt jou het meeste aan?

Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *