INSPIRATIE: 4x NYE Looks

NYE (New Years Eve) is alweer bijna hier! Daarom heb ik vier mijn mijn NYE looks op een rijtje gezet, die ik heel erg mooi vind. Van glitter en glam tot een wat neutralere look. Benieuwd? Kijk snel verder!

HOLO QUEEN

Deze look kun je zo dark en smokey maken als je zelf wilt. Ik ging all out! Maar je kunt er ook voor kiezen om het in warm bruine tinten te houden. Of er een knallend feest van te maken met bijvoorbeeld blauw of paars. De look maakte ik helemaal af met holografische glitter. Deze zijn van mijn eigen merk Meraki Cosmetics > shop nu.

Natural, why not?


Hou je toch wat meer van neutrale kleuren? Dan is deze look wat voor jou! Lekker smokey en makkelijk af te maken met een goede set wimpers.

 

HORIZONTAL CUT-CREASE

Dit is een wat extremere look (lees: veel extremere look). Maar zéker heel erg NYE approved! Hulp nodig om deze look te maken? Ik heb al eerder een makeup tutorial gepost. Bekijk deze hier.

NATURAL BUT EXTRA ASF

Ik denk dat de meeste mensen meer voor deze look zullen gaan. Simpelweg omdat die wat natuurlijker is, maar óók extra asf door de glitter en wimpers!

 

Q: Welke NYE look vond jij het leukste?

Volg jij mij al op Instagram? Zo niet, join the #InstaFam die intussen al bijna 83.000 man sterk is!

 

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *