HudaBeauty Winter Solstice Collection

Vandaag kreeg ik een PR pakketje van HudaBeauty – de Winter Solstice Collection bestaande uit een Lip Strobe Minis en een Winter Highlighter Palette. Ben jij benieuwd hoe deze collectie eruit ziet? Kijk snel verder!

Winter Solstice Collection Lip Strobe Minis

Ik heb al eerder de lip strobes geprobeerd van HudaBeauty, ik vind ze echt geweldig! Ik dacht eerst dat ze zouden lijken op de Diamond Crushes van Lime Crime. I was wrong, het zijn glosses met heel erg veel shimmer pigmenten erin – maar ze voelen wel heel licht en zijn niet sticky.

 

Deze Lip Strobes Mini zijn beschikbaar op de webshop van Huda zelf, maar dan wacht je lang en betaal je hoge verzend- en invoerkosten. Zelf shop ik liever op CultBeauty, daar kost deze set £33 met gratis shipping boven de £40 én geen invoerkosten.

-> Shop hier

 

Winter Solstice Collection Winter Highlighter Palette

De highlighter paletten van HudaBeauty zijn wél nieuw voor mij. De kleuren zien er stuk voor stuk prachtig uit, en ik denk dat Arctic Glow mijn favoriet zal zijn! Op CultBeauty kost dit palette £40 met dus gratis shipping én geen invoerkosten.

-> Shop hier

 

Uiteraard willen jullie swatches zien, houdt daarvoor mijn Instagram in de gaten! Hier zal ik binnenkort de lipswatches posten, en waarschijnlijk een video of foto met het highlighter palette. Ook vind ik het leuk te vermelden dat naast dit, HudaBeauty nog heel erg veel nieuws gelaunched heeft deze maand, dat kun je hier bekijken.

 

Heb jij al een HudaBeauty product in je collectie?

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *