REVIEW: HUDABEAUTY Textured Shadows Palette Rose Gold Edition

Twee weken geleden was ik jarig en kreeg ik het HUDABEAUTY Textured Shadows Palette Rose Gold Edition en wat HUDABEAUTY Liquid Lipsticks van mijn lieve vriendinnetjes. Ik twijfelde heel erg lang over het palette aangezien ik wisselende reviews zag. Maar nu ik hem toch heb, wilde ik het graag reviewen! Ben jij benieuwd naar het HUDABEAUTY Textured Shadows Palette? Lees dan snel verder!


HUDABEAUTY Textured Shadows Palette

“I literally dreamt about the colors in this palette, and it’s finally come to life!” Beauty guru and entrepreneur Huda Kattan blends her makeup expertise and obsession all in her debut eyeshadow palette. Raising the bar with her unique Textured Shadows, she’s created a palette of highly saturated mattes, chrome pressed pearls, and 3D metal shadows. Talc-free and buildable, the colors deliver maximum payoff for easy on-the-go, or came-to-slay metallic and smoky looks. Consider it a complete wardrobe for your eyes, no matter what the mood or occasion. An ode to Huda’s favorite metallic, the sophisticated Rose Gold, this timeless collection will be your new can’t-live-without palette.

Bron: shophudabeauty.com

Het palette

Het palette komt, zoals elk HUDABEAUTY product in een kartonnen sleeve met Huda’s ogen erop. Uiteraard in zwart wit, met het wit roze logo van Huda. Wat anders is bij dit palette is dat de oogshaduw op haar ogen met goud folie geprint is, dat kun je goed zien op de foto’s hierboven.

Het palette zelf is ook van een kartonnen materiaal gemaakt. De voorkant heeft het logo bovenaan en een doorzichtig ‘doorkijk raampje’ zodat je alle kleuren kunt zien. Verder staan alle namen in rose goud onder de kleuren.

De kleuren

Het palette bevat zeven foiled / textured eyeshadows – die zie je op de eerste rij, en de eerste shadow van de tweede rij (niet OCD approved). Moon Dust is een satin finish. De rest zijn allemaal mattes.

Ik vind de kleurselectie van dit palette heel erg fijn. Je hebt je nudes, wat roze / rood tinten, een matte zwart en een matte highlighter. Daarnaast zijn de foiled shadows heel erg divers: van groen tot roze tot goud.

Foto met iPhone 7 – met flash // vinger swatches zonder basis

Alle kleuren zijn dan ook echt lekker gepigmenteerd, en ik zag al dat op de ingredientenlijst geen talc staat (of ik heb er overheen gekeken). De foiled shadows voelen haast ‘nat’ aan en brengen daarom ook het beste aan met je vingers. Dit staat ook op de verpakking aangegeven. Het zijn wel echte 3D Metals aangezien de shadows wat grover gesneden zijn dan je normale eyeshadows. Ze geven dus echt een textuur op je oogleden.

Verder zijn alle Deep Mattes ook heel erg goed. Ze voelen buttery aan en het pigment is dan ook zeker aanwezig. De enigste kleur die wat droger aanvoelt en dus iets chalky is – is Man Eater (de rode, derde van rechts).

Alle kleuren blenden heel erg goed en zijn makkelijk om mee te werken. Ik heb niet geprobeerd om de foiled shadows met een brush aan te brengen, omdat aangeraden wordt dit met je vingers te doen. En dat werkt heel erg goed!

Aanrader or nah?

Uiteraard heb ik het palette nét pas en heb ik er nog niet heel erg veel mee kunnen spelen. Maar zo far ben ik erg tevreden over het palette en wanneer je een palette zoekt waarmee je veel kanten uit kunt, is dit misschien het palette voor jou! Ook wanneer je een fan van Huda bent, is dit een must-have. Heb je al een palette wat erop lijkt, vind je het te duur of twijfel je heel erg? Dan zou ik voor een palette van Juvia’s Place gaan, dat zijn mijn favoriete palettes van dit moment en ze zijn een stuk goedkoper!

Het palette kost $65 op shophudabeauty.com en sephora.com. Houdt dan wel rekening met invoerkosten van 21%. Mijn vriendinnen hebben het palette bij cultbeauty.co.uk gekocht hier is het palette £56 en heb je geen invoerkosten.

 

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

5 Reacties

  1. 13 maart 2017 / 19:11

    Echt fantastischpigment, ik vind ‘m onwijs mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *