5x Highlights op KimterStege.nl

Vandaag heb ik helaas geen uitgebreid artikel voor jullie vanwege mijn her-tentamens. Wel heb ik vijf van mijn leukste of best bezochte blogpost op KimterStege.nl nog eventjes op een rijtje gezet in de spotlight. Hopelijk vinden jullie het niet erg dat ik vandaag geen artikel heb, maar gelukkig is er al veel leesvoer te vinden op mijn blog. En wie weet heb je toevallig één van deze toppers wel gemist! Enjoy, x

MAC Burgendy x9 Palette-2

REVIEW – MAC Cosmetics Burgundy x9 Palette

Een review over het nieuwste palette van MAC. Het Burgundy x0 palette bevat 9 prachtige kleuren. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan mijn review.

Boozyshop Classic Line-5

REVIEW – Boozyshop Classic Line

Boozyshop komt met haar eigen kwastenlijn. In deze review laat ik zien of deze kwasten echt zo goed zijn, voor die paar tientjes.

Dr Hauschka

REVIEW- Oogschaduw palette Dr Hauschka

Dr. Hauschka komt met een limited edition palette. Een ideaal palette voor everyday, met wat natuurlijke kleuren. Love it!

tumbnailsz

LIPSWATCHES – Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks

Ik ben dol op de ABH Liquid Lipsticks. In deze lip swatch video laat ik mijn ‘stash’ aan deze lipsticks zien.

Inglot Freedom System-7

REVIEW- Inglot Freedom System Palettes

Ik ben DOL op Inlgot, en zo ook op deze limited edition palettes. Benieuwd? Bekijk dan mijn review!

Q: Kende jij al deze blogposts al, of heb je een nieuwe post kunnen bezoeken?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

3 Reacties

  1. 25 augustus 2015 / 09:44

    is helemaal niet erg toch om af en toe dit soort artikels te plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *