Browsing Category

High-end Beauty

High-end Beauty

Event || Opening Inglot Amsterdam

Nog niet zo lang geleden schreef ik over verschillende soorten oogschaduw pans. Een van de eerste merken, die ik ken, die met dit systeem kwam was Inglot. Kim nodigde mij uit om donderdagavond 11 mei mee te gaan naar Inglot Amsterdam, naar een exclusieve preview van de splinternieuwe Inglot Store in de Kalverstraat. Benieuwd naar hoe het was en hoe de winkel er uit ziet? Kijk dan verder!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
High-end Beauty, Persbericht

Persbericht: M.A.C Cosmetics Fruity Juicy

M.A.C Cosmetics was het eerste “dure” merk dat ik in mijn bezit had toen ik begon met make-up dragen en na vele jaren is het nog steeds één van de meest geliefde merken in mijn collectie. Niet meteen het duurste maar wel het duurzaamste. Natuurlijk kijk ik dan ook uit naar de nieuwste collecties en samenwerkingen. Benieuwd wat de nieuwe collectie deze keer is? ME TO!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
High-end Beauty

First Impression || BaByliss Homelight 130 Lichtontharing

Haar. Op je hoofd geen probleem, maar op veel andere plekken wil je het toch liever niet. Benen, oksels, bikinilijn. Het liefst hebben we het haarvrij zonder al te veel moeite. Scheren, harsen, epileren, alles kun je tegenwoordig doen om zacht en glad aan te voelen. Sinds kort is er ook de lichtontharing. Eerst in salons, maar nu ook voor thuis. In deze reeks reviews neem ik jullie mee in mijn ervaring met de BaByliss Homelight 130.

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
High-end Beauty

Review || Sleek Whimsical Wonderland Palette

Sleek is het merk waar ik als eerste verliefd op werd. Hun populaire I-Divine palettes met 12 kleuren, waren toen populair en blijven populair. Ik verzamelde ze vol op. Het was een ideale combinatie tussen kwaliteit en prijs. Een tijdje kocht ik niks van ze. Waarom wist ik eigenlijk ook niet. Maar op het I Love Beauty event werd ik weer verliefd. Dit keer op hun nieuwste palette vol zachte pastel kleuren: het Whimsical Wonderland Palette. Vandaag een review met swatches voor jullie.

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Budget Beauty, High-end Beauty

Everyday Makeup Routine – Spring 2017

Door de jaren heen heb ik al heel wat producten getest, toch zijn er een aantal producten die in mijn vaste make-up routine zitten. Ik vind het altijd heel erg leuk om de producten uit de routine van anderen te zien, daarom leek het me een leuk idee om vandaag te laten zien welke producten opgenomen zijn in mijn dagelijkse makeup routine. Kijk je mee?

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Top