MUSTHAVE: herfst nagellak kleuren

De herfst is weer aangebroken en meestal betekent dat voor mijn nagels dat er weer donkerdere kleuren gedragen mogen worden. Ik heb voor jullie weer vijf nagellak kleuren uitgekozen die niet te missen zijn voor mij in de herfst. Ik geef bij iedere kleur een voorbeeld, maar mocht deze niet meer verkrijgbaar zijn heb ik een alternatief gevonden.

Het gaat in dit artikel om de kleur en minder om de specifieke nagellak.

 

Donker rood

Donkerrood is voor mij de perfecte herfstkleur. De kleur doet mij namelijk erg denken aan de blaadjes die van de bomen vallen. Voor mijn huis staat een boom met bijna zulke rode bladeren er aan. Ik vind het echt prachtig om te zien. Vooral als deze kleur een prachtige glans heeft stralen je nagels.

Yves Rocher le vernis Cerise Noire

Duochrome

Deze nagellak heeft een soort van duo chrome in zich. Vanuit het ene punt lijkt de kleur bruin paars en vanuit een ander punt lijkt de kleur blauw. Prachtig mooi om te zien en elke keer zien je nagels er weer anders uit.

Essence Take a ride on Pegasus | Vergelijkbaar met Essence Space Glam

Intense Indigo (met glitter)

Het ‘met glitter’ is zelf te bepalen. Ik ben er persoonlijk erg fan van en al helemaal bij dit lakje. Steeds als ik deze kleur draag krijg ik complimenten over hoe mijn nagels er uit zien. De kleur is heel erg diep en doet mij denken aan de sterrenhemel.

Essie Bell-bottom Blues | Vergelijkbaar met Kiko 266 Ultramarine Blue

Mat groen

Deze lak ik al een lange tijd een van mijn favorieten. Helaas komt de kleur niet heel goed over op beeld, maar deze lak is donker groen. Maar dat is niet het enige. Deze lak droogt prachtig mat op. Je nagels zijn in een handomdraai mega chic.

Flormar Elegant Green

Donker groen met glitters

Een andere variatie op groen. Deze keer donker én met glitters. Net als bij de intense indigo betovert deze lak mij. Ik vind de kleur prachtig diep en niet alleen ik. Ook bij deze lak krijg ik regelmatig complimenten over hoe mijn nagels er uit zien.

Essence Wild and free

Dit zijn mijn favoriete herfst nagellak kleuren. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Al er staat dat een kleur vergelijkbaar is met een andere kleur betekent dit dat de originele kleur niet meer verkrijgbaar is, maar er zijn altijd merken die een soortgelijke kleur uit hebben gebracht. Ik heb geprobeerd steeds een budget variant te vinden in dit geval.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Meer van mij? Ik heb zelf een fotografieblog.

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Yvonne

Hi, ik ben Yvonne en een keer in de maand schrijf ik hier over budget beauty! Naast beauty zijn fotografie en ontwerpen een grote passie van mij.

Deel deze post:

3 Reacties

  1. 30 oktober 2017 / 19:41

    Ik ben zelf heel erg fan van donkerrode en oranjebruine kleurtjes. Ik moet dringend mijn zomerkleurtjes eens opbergen en wat winterkleuren boven halen.

  2. 30 oktober 2017 / 14:21

    Vind zelf vooral bordeaux rood en donker blauw mooi in de herfst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *