B a hairmodel bij B Academy

‘Fashionable hair for low prices!’

Naamloos

Vind jij het ook zo heerlijk om naar de kapper te gaan, maar laat je budget het iets minder vaak toe dan jij zou willen? B Academy komt met dé oplossing: B a hairmodel.
Bij B Academy zijn nieuwe haarmodellen van harte welkom. Je wordt geknipt door B Academy cursisten die beschikken over ijzersterke vakkennis, professioneel advies en creativiteit. Jouw haar wordt geknipt, gekleurd en gestyled volgens de laatste trends en
technieken. Daarnaast zijn er altijd ervaren educators aanwezig om begeleiding te bieden, zodat jij zeker weten met goed haar de B Academy verlaat.
What’s in it for you
Je profiteert van de meest fashionable kapsels voor een minimale prijs:

  • Knippen: €5,00,
  • Kleuren: €7,50,
  • Verftoeslag: €2,50,
  • Styling: gratis.

Duurt het even voordat je aan de beurt bent? Je kunt plaats nemen in een gezellige huiskamer vol fashionbladen en –boeken met een kopje koffie of thee. Je haar wordt behandeld met professionele producten van Wella Professionals, Sebastian Professional en Sassoon Professional.
Meld je aan
Je kunt je aanmelden middels het invullen van het aanmeldformulier. Zodra we jouw aanmelding binnen hebben ontvang je een bevestiging en een inschrijfformulier. Wanneer je dit formulier ingevuld terugstuurt wordt je geregistreerd in ons bestand. Tijdens je eerste behandeling bepalen we op basis van de kwaliteit en mogelijkheden van je haar of je voor ons een geschikt model bent. Zo ja, word je officieel in ons B academy modellenbestand opgenomen.

Locaties
Woon je niet in de buurt van Amsterdam? No worries! B Academy is ook gevestigd in Arnhem en in Eindhoven. Je bent van harte welkom om je aan te melden bij een van de drie B Academy vestigingen!

 

Check voor meer informatie de B Academy website of meld je aan:
www.bacademy.nl/hair

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *