Goud + Paarse Halo Eye | Makeup voor Layla

Gisteren was ik bij Layla thuis om haar op te maken en een kleine photoshoot te doen. Zij is van Turkse afkomst en heeft zelf ook een blog, namelijk LanitaNL, neem zeker even een kijkje op haar blog voor beauty en lifestyle. Layla volgt mij al best wel een tijdje en het leek mij leuk om eens voor elkaars blog iets te doen. Vandaag deze mini-photoshoot. Ben jij benieuwd welke look ik voor haar maakte? Kijk dan verder!

Layla-3 Layla-4 Goud Paarse Halo Eye

De look die ik voor Layla maakte is deze goud paarse halo eye. Deze matched perféct bij haar prachtige kaftan van Madamchic Boutique en hoofddoek. De producten die ik gebruikt heb voor deze look staan hieronder:

Gezicht

 • Milani 2-in-1 Perfect and Conceal Foundation ‘Creamy Beige’
 • NYX HD Concealer ‘Porcelain’
 • Makeup Studio Contour Kit ‘Light’
 • Rimmel ‘Coral’ Blush
 • Freedom Makeup Pro Highlighter ‘Glow’

 

Layla-9 Layla-10

Ogen

 • Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo ‘Dark Brown’
 • Morphe 35P palette
 • Urban Decay Naked 2 palette
 • Eyelure Beautygloss Lashes ‘Fluffy’
 • Colourpop Creme Gel Colour ‘Swerve’

Lippen

 •  Colourpop Ultra Matte Lip ‘Clueless’

Layla-11 Layla-14

Ik wil Layla heel erg bedanken voor de gezellig middag, het lekkere eten, de gastvrijheid en natuurlijk voor het model-zijn! En zoals ik al zei, neem zeker een kijkje op haar blog voor meer leuke blogposts.

Wat vind jij van deze goud paarse halo eye?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

8 Reacties

 1. Desiree Manon
  11 april 2016 / 12:35

  Die kleuren staan haar echt heel mooi!!

 2. Farah
  8 april 2016 / 20:03

  Het staat haar echt geweldig! Super gedaan!

 3. 6 april 2016 / 09:34

  Dank je wel lieve kim dat je er was. Je hebt prachtig werk verricht. Vond het zo zonde om het er weer af te halen toen ik moest gaan slapen. Ik kreeg zo veel complimenten van mijn vriendinnen. Ik ging bijna naast mijn schoenen lopen hahaha. Ik vond het zo gezellig dat je er was en het lijkt mij leuk om het weer toen en dan kom ik gezellig bij jouw langs! Dikke kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *