Foto Tutorial: Glitter Valentijnslook

Ben jij al klaar voor Valentijn?  Met deze Valentijnslook zeker wel! Of je het nou viert of helemaal anti-Valentijn bent. Ben jij benieuwd hoe ik deze look gemaakt heb? Kijk dan vooral verder.

 

Glitter ValentijnsLook in 6 stappen

Met dit makkelijke stappenplan kan ook jij shinen met Valentijn! Wel wil ik nog even benadrukken dat je niet de exacte producten of kleuren hoeft te gebruiken voor deze look. Je kunt natuurlijk alles aanpassen naar jouw eigen voorkeur, producten en skills. Voor deze look heb ik mijn basis en wenkbrauwen al gedaan. Ook mijn ‘glow’ zit er al op. Dit is Clio van mijn eigen merk Meraki Cosmetics. Laten we dan maar meteen beginnen. Ik gebruik voor deze look het Modern Renaissance Palette van Anastasia Beverly Hills, maar wederom kun je gebruiken wat jij wilt!

Stap 1: Breng een oogschaduw basis over je gehele ooglid aan. Deze zal ervoor zorgen dat je oofschaduw de hele dag (of nacht) blijft zitten en de kleuren veel intenser worden. Welke je gebruikt maakt niet zo veel uit. Zelf ben ik fan van de Paint Pots van MAC Cosmetics. Maar een budget optie is ook helemaal prima!

Stap 2: Een transitie kleur is erg belangrijk voor elke look. Deze breng je in je  crease ofwel arcadeboog aan. Voor deze look kies ik een koele paarse kleur. Deze zal ervoor zorgen dat de knalroze kleur die hierna komt, makkelijker te blenden valt. Ik gebruik Buon Fresco hiervoor.

Stap 3: Vervolgens breng ik een knallende rood-roze kleur aan in de binnen- en buitenste ooghoekjes. En deze blend ik in de arcadeboog – met de vorige kleur. Hiervoor gebruik ik Love Letter uit het palette.

Wil je de look wat toegankelijker maken? Breng dan na stap 3 een shimmery roze kleur aan op het bewegende ooglid, en wat mascara. Dan is je look af! Wil je voor de full-glam gaan? Let’s go!

 

Stap 4: Diezelfde rood-roze kleur breng ik ook aan op mijn onderste wimperrand. Vervolgens breng ik een donkerbruine kleur aan op het bewegende ooglid. Dit is een ‘basis’ voor de glitter die we dadelijk aan aanbrengen. Ik gebruik hiervoor Cyprus Umber.

Stap 5: Time for some glitter and glam! Ik gebruik een multi-color glitter van Ben Nye aan op mijn gehele bewegende ooglid. Ik breng het aan met de Glitter Glue van NYX, anders blijft het niet plakken. Op de binnenste ooghoekjes gebruik ik wederom een highlighter van mijn eigen merk Meraki Cosmetics, namelijk Hypnos. Een color-shifting paarse kleur.

Stap 6: Tot slot wat mascara en nep wimpers om de look af te maken. Zelf gebruik ik hele volle wimpers, maar je kunt ook kiezen voor wat subtielere aangezien de glitter al vrij aanwezig is. Ik gebruik Sultry van Annytude.

 

Wil je meer van dit soort looks zien? Volg mij dan op Instagram onder de naam @kimterstege. Ben je ook benieuwd naar mijn merk, volg dan meteen ook eventjes @merakicosmeticsofficial. Met Valentijn heb ik ook een speciale actie en er komen twee nieuwe kleuren uit, alle info kun je op de website en op Instagram vinden.

 
Follow
 

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 10 februari 2017 / 16:25

    Wauw wat een ontzettend gave look. Ik hou wel van dat paarse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *