THIRSTYMUD HYDRATING TREATMENT GLAM TO GO

De thirstymud hydrating treatment glam to go van glamglow klinkt als rozengeur en maneschijn in mijn oren! Ik hou van “on to go” skincare producten. Zo gemakkelijk en licht voor in je beautycase of je handtas. Ik wou al een tijdje een product van glamglow testen maar dat kwam er maar niet van. Benieuwd wat ik van deze eerste glamglow ervaring vond? Lees snel verder!

Ik kreeg voor mijn verjaardag van een vriendin de thirsthymud hytrating treatment glam to go van Glamglow. Exciting om dit te testen natuurlijk want mijn huid had dit absoluut nodig! En ik stond versteld van het resultaat. Ik ben van het principe, je ziet pas resultaten als het product op is en het een tijdje niet meer gebruikt. Dit was een on to go verpakking dus heb dit 3x in 2 weken gebruikt en toen was het op spijtig genoeg maar in die tijd had mijn huid zich volledig hersteld en gereinigd. Na een week het niet meer te gebruiken merk ik de effecten en werking van dit skincare product.

De textuur van het product zelf was heel aangenaam om aan te brengen. De dunne “gel” textuur maakte het makkelijk om in te masseren. Ik bracht na een lange dag op het werk een dun laagje op mijn wangen, neus, hals en decolleté aan voor het slapen gaan. Zo kon het ‘s nachts zijn werking doen. Op de bijsluiter stond dat je het ‘s nachts, zoals ik deed, overdag als masker en “on to go” kon doen tijdens een lange vlucht of autorit om je huid te kalmeren.  hydrateerd, hersteld, vernieuwd en kalmeert. De thirsthymud hytrating treatment glam to go van Glamglow is ideaal voor een heel droge huid tot een licht gemengde huid. Persoonlijk zou ik ze niet op mijn T zone gebruiken aangezien mijn voorhoofd soms wat TE gehydrateerd lijkt. Maar zoals op drogere of de “beschadigde” huid zoals mijn rode wangen is dit super!

Ik ben zeker dat ik dit zelf nog eens ga kopen en ook andere producten van Glamglow ga testen want zag onlangs dat er weer een aantal nieuwe producten in hun assortiment zijn bij gekomen.

Heb jij al iets van Glamglow getest?

Hopelijk vonden jullie het wat interessant en heb ik jullie zo wat geholpen. Ik ben benieuwd naar meer, jullie ook?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *