PERSBERICHT: Gigi Hadid x Maybelline

Maybelline is ons allen bekend. Meestal vanwege haar mascara’s en de toffe prijzen waarvoor de producten te koop zijn. Voor een nieuwe samenwerking slaat Maybelline haar handen ineen met niemand minder dan de beeldschone Gigi Hadid. Vandaag laat ik jullie de collectie zien. Benieuwd? Ik zou zeker even verder lezen!

Gigi Hadid is een prachtige vrouw en daar kan niemand omheen! Een samenwerking met Maybelline kan haast niet fout gaan. De looks van Gigi met de kwaliteit en prijzen van Maybelline. Dat klinkt als een geweldige combinatie. Begin deze week kwam het persbericht binnen en ik was al gelijk enthousiast. De verpakkingen zijn speciaal voor deze limited edition lijn aangepast naar een zacht roze kleur. Let wel, het is een limited edition! Het is dus niet een samenwerking die terug zal komen. Je zult dus snel moeten zijn want ik denk dat dit nog wel eens hard kan gaan.

Deze samenwerking bestaat uit 2 looks en een palette. Het zijn de favoriete looks van Gigi Hadid: East Coast Glam en West Coast Glow. Het palette is zo gemaakt dat je je hele gezicht er mee kan doen. Erg tof!

Lipliner €8,49 – Lipsticks €9,99 – Eye Contour Palette €15,99 – Strobing Liquid €14,99 – Primer €14,99 – Eyeliner Pencil €9,49 – Liquid Eyeliner €10,49 – Fiber Mascara €14,99

Lipliner €8,49 – Lipsticks €9,99 – Eyeshadow Palette €15,99 – Strobing Liquid €14,99 – Primer €14,99 – Eyeliner Pencil €9,49 – Mascara €14,99

Jetsetter palette €39,99

Ik vind het aan het persbericht te zien een toffe collectie! De East Coast is wat neutraler waar de West Coast wat knallender is. Je kan natuurlijk ook combineren. Het Jetsetter palette vind ik een uitdaging. Er zit heel veel in, dat sowieso! Maar de prijs is wel vrij hoog in vergelijking met andere Maybelline producten. De verpakkingen vind ik ook heel mooi en doen mij een beetje denken aan de Kylie Cosmetics KKW collectie. Dat zacht roze. Leuk dat Maybelline ook de verpakking eens totaal anders doet.

Deze collectie shop je vanaf 30 november en is limited edition. Wees er dus snel bij als je hem hebben wil.

Wat vind je van deze collectie?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

 1. Britt Broeders
  7 november 2017 / 09:18

  Heey,
  Waar zijn de producenten vanaf 30 november verkrijgbaar?
  Groetjes,
  Britt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *