Ik ben DOL op lipsticks. En dankzij Eline ben ik verslaafd geraakt aan de Gerard Cosmetics lipsticks. In een korte tijd heb ik toch al snel een kleine stash opgebouwd. Dit komt doordat Gerard vaak goede deals heeft, met bijvoorbeeld 4 lipsticks voor $40 en gratis shipping. Mega goedkoop dus en dan koop je toch ineens wat meer lipsticks dan normaal. Vandaag laat ik jullie graag mijn Gerard Cosmetics lipsticks zien.

Gerard Cosmetics-6Gerard Cosmetics-2

Golden

De verpakking alleen al is prachtig, nietwaar? Ik ben verliefd op de gouden hulzen, het ziet er zo luxurious uit. Ze voelen wat wat cheapy aan, maar dat vind ik zelf niet zo erg. Zo lang de lipsticks maar goed zijn! En dat zijn ze zeker, vooral de wat meer creamy kleuren zijn heel erg goed. De lichtere kleurtjes gaan wel wat sneller op de droge velletjes en lijntjes zitten, maar niets waar een lipsrubje niet tegenop kan.

De Gerard Cosmetics lipsticks zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd en blijven vrij lang zitten. Daarnaast vind ik het ook allemaal bijzondere kleuren en ik vind het ook tof dat ze vaak in samenwerking met een bekende YouTuber een kleur maken. Ideaal voor de echte beautylovers :)

Gerard Cosmetics-4 Gerard Cosmetics-3
Swatches

Op de foto’s hierboven zie je van links naar rechts; 1995, Nude, Underground, Fairy Godmother, Kimchi Doll en Berry Smoothie. Ik kwam er pas later achter dat de swatches op mijn hand niet helemaal op volgorde zijn. Maar ach, dit zijn de kleuren!

Rechter rij:

  • 1995 (door Jaclyn Hill)
  • Nude
  • Underground

Linker rij:

  • Fairy Godmother
  • Berry Smoothie
  • Kimchi Doll (door Sophia Chang van Fashionista804)

Gerard Cosmetics-7 Gerard Cosmetics-8

Deals, deals, deals!

Voordat ik bestel check ik altijd eerst even hun Instagram. Hierop zetten ze altijd hun deals, deze staan niet op de website (!). Mocht je willen bestellen en is er geen actie? Wacht dan een weekje, gegarandeerd dat die week erop wel een actie is :)

Q: Wat vind jij van de Gerard Cosmetics lipsticks? Welke kleur gaat op jouw verlanglijstje?

Laat het me weten in de comments hieronder!

  Love it? Laat het mij weten!