Garnier Loving Blends Honing Goud

Garnier kwam een tijdje terug met de Garnier Loving Blends haarverzorging collectie, waarin zeven verschillende lijnen voor verschillende soorten haar. Waaronder Honing Goud, Argan en Cranberry, Kamille en Bloemenhoning, Citroen en Zachte Klei, Vanille en Papaya, Argan en Cameliaolie en tot slot Vergine Olijfolie. Ik mocht één van de lijnen kiezen, en koos de Garnier Loving Blends Honing Goud lijn. Ik heb deze lijn nu ruim twee maanden geprobeerd, en denk dat ik nu we een oordeel van geven!

Garnier Loving Blends Honing Goud

Eventjes over de Honing Goud lijn, voor wie is het? “Deze herstellende blend is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en breekbaar haar. Verrijkt met 3 geheimen uit de honingraat, herstelt deze formule het haar tot in de punten en geeft het een stralende glans.” –lovingblends.nl

 

Garnier Loving Blends Honing Goud-7Herstellende Shampoo

Oeps, ik kwam erachter dat ik deze niet vooraan op de foto gezet heb. Op deze foto zie je ‘m achterin met de dop open :)

Deze shampoo voedt, versterkt en beschermt beschadigd of breekbaar haar. Het heeft een romige en vrij dikke textuur, daarnaast is de geur van deze shampoo -eigenlijk de gehele lijn, super lekker. De shampoo schuimt erg vol en goed -dit komt wel doordat deze shampoo Sodium Laureth Sulfate (SLES) én Sodium Lauryl Sulphate (SLS) bevat. Mocht je dat niet willen, kun je daar rekening mee houden. Je haar wordt verder goed schoon door deze shampoo, maar een masker of conditioner na is wel gewenst.

Garnier Loving Blends Honing Goud-6Herstellende Conditioner

Ook de conditioner heeft een romige en is dik van textuur. Daarnaast is deze makkelijk uitwasbaar en zorgt ervoor dat je haar zacht en glanzend aanvoelt. Wederom, de geur is overheerlijk en blijft nog goed ruikbaar. Ik denk dat als je fijner of futloos haar hebt, deze conditioner té zwaar is en je haar zwaarder zal maken -die voor iedereen dus.

 

Garnier Loving Blends Honing Goud-5Herstellend Serum

Het serum is mijn favoriet uit deze lijn. Het is een hele dunne olie die erg snel intrekt, je haar voedt en glans geeft. Ook de geur van deze blijft de gehele dag om je heen hangen, wat ik persoonlijk wel lekker vind. Ik gebruik het serum graag nadat ik mijn haren heb gewassen -op handdoek droog haar. En af en toe tussendoor wanneer mijn haar droog aanvoelt!

 

Garnier Loving Blends Honing Goud-4Herstellend Masker

En tot slot, het masker. Wederom een dikkige romige textuur die vrij zwaar is op het haar. Wel moet ik zeggen dat ik het masker fijner vind als je conditioner. Ik gebruik het masker eigenlijk ook na het wassen, en skip de conditioner. Het masker kun je één minuutje laten inwerken voor een snel resultaat, maar ik laat het meestal mijn hele douchebeurt zitten. Het spoelt makkelijk uit, en erna voelt mijn haar superzacht aan en glanst goed! Ook dit is een favoriet uit de lijn.

 

De shampoo en conditioner uit deze lijn vind ik niet heel bijzonder of anders dan andere ‘drugstore’  producten. Wel vind ik het serum én het masker erg fijn en raad ik ook zeker aan wanneer je droog en/of beschadigd haar hebt wat wel een beetje extra liefde kan gebruiken.

De shampoo en conditioner uit de Garnier Loving Blends haarverzorging collectie kosten €3,49 per stuk, het masker €5,99 en tot slot het serum kost €7.99.

 

Q: Heb jij de Garnier Loving Blends al gespot?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

7 Reacties

 1. 13 december 2015 / 14:07

  Ik vind de shampoo wel erg fijn voor mijn haar en dat terwijl ik dus best dik haar heb. Het enige nadeel wat ik er van ondervind is dat mijn haar snel gaat klitten. Het masker is echt mijn favoriet ook. Die is zo fijn na het wassen. Dan laat ik het ook de hele douchebeurt zitten en is mijn haar daarna super zacht. Merk ook meteen dat het haar dan al niet meer gaat klitten.

 2. chucky1012
  29 november 2015 / 18:51

  Jammer dat er producten van deze lijn zijn die je tegengevallen zijn!
  Denk dat ik het masker wel zal gaan kopen.

  Xoxo

 3. 29 november 2015 / 17:27

  Jammer dat het in het algemeen wat tegenvalt :( Het masker lijkt mij toch wel wat, mijn haar heeft echt veel verzorging nodig in de winter!

 4. Kelly
  29 november 2015 / 13:43

  Mijn haar werd ook een beetje zwaar voor m’n gevoel van deze producten. Ik kreeg er maar geen volume in. Jammer, want de geur vind ik heerlijk! Mooie foto’s Kim!

 5. Manon
  29 november 2015 / 12:39

  Ik heb de shampoo en conditioner geprobeerd, maar ik vond het erg tegenvallen voor mijn haar

 6. 29 november 2015 / 10:08

  Vooral over de shampoo en conditioner las ik in eerste instantie hele goede verhalen, tegenwoordig lees ik toch wat meer reviews die aangeven dat je wat zwaar haar krijgt van deze twee. Het masker lijkt me wel heel erg prettig.

 7. 29 november 2015 / 10:08

  Zelf gebruik ik de variant voor snel vet wordend haar en deze helpt voor mij wel heel erg. Jammer dat de shampoo voor jou tegenvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *