Frequently Asked Questions

Hier zijn mijn antwoorden op de Frequently Asked Questions die ik dagelijks krijg. Natuurlijk als ik nieuwe vragen krijg, zal ik de lijst aanvullen!

 

Hoe oud ben je?

22 jaar jong (27 februari)!

 

Is Meraki Cosmetics van jou?

Ja, december 2016 ben ik mijn eigen cosmeticalijn begonnen!

 

Sinds wanneer bestaat jouw blog?

KimterStege.nl werd ‘geboren’ op 22 augustus 2010. Mijn blog uitgegroeid tot een blog voornamelijk over beauty, afgewisseld met blogposts over fashion, health & lifestyle en gadgets. Ook schrijf ik tegenwoordig Blogger Guides vol tips voor (beginnende) bloggers. Ik schrijf met een persoonlijke touch, humor en met mijn eerlijke mening. Dat vind ik erg belangrijk!

 

Blog je fulltime en is het jouw bedrijf?

Nee! Maar mijn blog is sinds 2015 ook mijn bedrijf. Mijn ambitie is om later mijn werk te kunnen maken van mijn blog en Instagram.

 

Zijn jouw reviews/advertorials eerlijk?

Ik hou mij bij samenwerkingen altijd aan de regels van de geldende Reclamecode Social Media. Er zal bij een samenwerking dus altijd een vermelding zijn dat een bepaald artikel gesponsord, een samenwerking, betaald of een advertorial is De reviews op deze site zijn 100% gebaseerd op mijn eigen mening. Eerlijkheid duurt het langst en mijn integriteit naar mijn lezers toe is voor mij het belangrijkste. Advertorials op deze site zijn ter promotie van nieuwe merken, wedstrijden enzovoorts en uiteraard kun je zelf  beslissen of je gebruikt maakt van de informatie die gegeven word in een advertorial.

 

Welke tools gebruik je?

2017

 • Camera (foto en video): Canon EOS 70D
 • Lenzen: Canon EF-S 60mm f/2.8 USM Macro & Canon EF 50mm f/1.8 II
 • Licht: Falcon Eyes DVR-300DVC LED Ringlamp
 • Editing Software Video: Adobe Premiere Pro CC 2017
 • Editing Software Foto: Adobe Lightroom & Adobe Photoshop CC2017

2015 (zie hier mijn filmopstelling)

 • Camera (foto en video): Canon EOS 600D
 • Lenzen: Canon EF-S 18-55mm & Canon EF 50mm f/1.8 II
 • Licht: Falcon Eyes DVR-300DVC LED Ringlamp
 • Editing Software Video: Adobe Premiere Pro CC 2015
 • Editing Software Foto: Adobe Lightroom & Adobe Photoshop

2014 en tweede helft 2013

 • Foto camera: iPad mini & iPhone 4s
 • Video camera: Canon Legria HF R16
 • Editing Software: Adobe Premiere Pro CS6

Tot halverwege 2013

 • Video camera: Toshiba Camileo SX500
 • Editing Software: Windows Movie Maker

 

Maak jij zelf je logo en banner?

Ja! Ik studeer Communication & Multimedia Design. Dat houdt dus ook in dat ik zelf logo’s en dergelijke kan maken. Mocht je voor je blog een logo, banner of visitekaartje willen? Neem dan contact met mij op!

 

KimterStege.nl is te volgen via TwitterFacebookInstagram EN Bloglovin’. Heb je vragen, opmerkingen, feedback en/of tips, neem dan zeker contact op. Ben je als bedrijf geïnteresseerd in meer informatie en/of samenwerkingsmogelijkheden, lees dan eerst deze pagina voor meer informatie.

 

Top