REVIEW: FRENDS Gunmetal Oil Headphone

Ik ben earpod’s verslaafd! Ik heb ze in alle kleuren en vormen. Een hoofdtelefoon of headphone is voor mij dus een kers op de taart. HDPHNS bood mij de FRENDS Taylor Gunmetal Oil Headphone aan en is dat is dan ook de eerste in mijn bezit en ga ik vandaag voor jullie reviewen. Benieuwd? Keep on reading!

Ok, totaal iets anders dan jullie van mij gewoon zijn maar ik moest dit gewoon met jullie delen!

FRENDS with benefits

Eerst zou ik graag deze prachtige verpakking willen bespreken (why so serious?) Is dit niet pretty? Ik was al verliefd op de verpakking laat staan op de headphone! De verpakking is heel stevig. Lijkt op zwart slangen leer maar is een hard karton wat helemaal niet cheap AF lijkt door de mooie gouden afwerkingen en de details zoals “Open me” op een lintje aan de zijkant.

Cute right? Aan de binnenzijde staat wat uitleg over je headphone en de social media waar jij je trots op kan delen. Bij je FRENDS Taylor Gunmetal Oil Headphone zit een leuk en stevig opbergzakje waar je je headphone kan in opbergen of gewoon kan gebruiken voor andere leuke goodies in op te bergen.

Over naar de details! Ik was enorm verrast het kabeltje en de “remote” van de headphone. Niet met rubber omhuld maar met stof en natuurlijk afgewerkt met een goud kleurtje. Wat het een expensive look geeft en ook gewoon super mooi is. Het volume regelen in style!

De caps op de FRENDS Layla Oil Slick Headphone kan je eraf halen en wisselen met een ander kleurtje. Je kan ze apart kopen op de website van FRENDS. Zo kan je jou headphone helemaal stylen zodat het met je outfit past.

De prijs van deze headphone bedraagt €189,- en deze caps apart bedragen €49,95. A bit pricy maar dat is hij het wel helemaal waard!

Het geluid is goed vind ik persoonlijk. Ik luister elke dag naar muziek, vaak om mijn stress te verlichten dus heel luid staat het nooit niet bij mij maar als je graag wat meer bass hoort is het misschien iets minder. Maar dat maakt het design helemaal goed! Het draagt heel gemakkelijk, is niet zwaar in je nek of op je oren. Ook niet naar een paar uurtjes dragen. Conclusie? Ik ben verkocht! Compleet verliefd op de FRENDS Taylor Gunmetal Oil Headphone.

Je kan de FRENDS Taylor Gunmetal Oil Headphone online kopen bij HDPHNS Je kan FRENDS ook vinden op Instagram, Twitter en Facebook. Neem zeker eens een kijkje naar welke prachtige headphones ze nog hebben. Ik zag dat ze een nieuwe Rose Gold collectie hebben, bye bye money!

Wat vinden jullie van FRENDS?

Sorry not sorry als jullie nu wat lichter zijn in jullie portefeuille! Tot volgende week.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *