REVIEW: Freeman Manuka Honey + Tea Tree Oil Mask

Freeman is een vrij bekend merk en iedereen kent het zeker en vast dankzij hun geweldige maskertjes. In alle geuren en kleuren kan je gigantische tubes kopen waar je wel een lange tijd mee toe komt. Voor elk kwaaltje of gewoon voor een relaxed skin. Freeman heeft het! Vandaag test ik de Manuka Honey + Tea Tree Oil Mask. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Ik heb ooit eens een tester gehad van een Freeman maskertje toen Kruidvat het merk pas in hun assortiment verwelkomde. Ik was toen al fan maar wist niet dat er zoveel verschillende soorten maskertjes waren en wel speciaal voor jou huid type. En na wat opzoekwerk vond ik HET maskertje voor mijn vette en soms wel geïrriteerde huid. De Manuka Honey + Tea Tree Oil Mask van Freeman. Helemaal niet duur voor een tube van 175ml, dus mijn verwachtingen waren ook niet al te hoog. Maar ze werden zeker en vast ingelost!

Het eerste wat me opviel was de verpakking, de tube is HUGE! Hier kom je wel heel lang mee toe toch? En de opvallende kleur doet je echt grijpen naar de tube in de winkel. een super verkoopstruc wel… Het tweede was de geur. Heel zachte klei geur met een honing hint erin. De tea tree oil vind ik helemaal niet in terug, wat wat ik weet heeft dat toch een heel sterke geur. De textuur van dit masker is dik maar heel zacht. Smeert geweldig goed en gelijk uit en dat vind ik al een pluspunt. Eens het op je huid zit voelt hij heel fris en door het absorberen van de olie misschien zelfs een klein beetje tintelend. Na 10-15min mag het maskertje er af en het resultaat is overduidelijk “zichtbaar” of het voelt toch wat het beloofde.

Mijn eerste gevoel na het maskertje is wat dubbel. Mijn huid “trekt” een beetje maar voelt helemaal niet droog of uitgedroogd aan. Na een paar minuten voelt ze wel weer heel normaal en het overtollige aan olie en talg is volledig weg. Ik merk ook dat mijn poriën kleiner zijn dan ervoor en dat wel voor een hele dag! Hier was ik enorm door verrast. Door dit is de Manuka Honey + Tea Tree Oil Mask van Freeman een winner.

Ik denk dus dat het perfect voor de poriën te cleansen net voor je je makeup gaat opdoen. Let’s put this to the test! Ik ga zeker eens een ander maskertje proberen aangezien dit zo’n succes was. En voor de prijs van €3,99 kan je niet mislopen! Ik kocht deze bij Kruidvat en bij Freeman Beauty kan je het hele assortiment bekijken. Zo ontdekte ik dat er ook maskertjes speciaal voor mannen zijn, nu ben ik nog meer benieuwd!

Kende je het merk Freeman al?

Op naar het volgende maskertje of product om te testen! Tot volgende week.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 15 september 2017 / 22:07

    Dit gezichtsmasker lijkt mij enorm fijn voor mijn huidtype :-) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *