Freehand Nail Art inspired by Yagala

Voor de nail art die ik jullie vandaag laat zien werd ik geïnspireerd door één van mijn favoriete nail art guru’s op social media: Yagala. Al eerder heb ik een nail art gemaakt met inspiratie op de kunstwerken van deze Russische schoonheid. Kijk gezellig mee hoe ik deze Freehand Nail Art inspired by Yagala heb (na)gemaakt.

Freehand Nail Art inspired by Yagala

Freehand Nail Art inspired by Yagala

Welke producten ik gebruikt heb voor deze nail art, zal ik jullie laten zien? Daarbij laat ik jullie ook stap voor stap zien hoe ik deze nail art heb gemaakt!

Wat heb ik gebruikt?

Freehand Nail Art inspired by Yagala

– ZOYA || Lorna, deze prachtige kleur die ik een tijd geleden mocht ontvangen van Pretty Polish.

– SALLY HANSEN || Color Therapy, deze lak komt binnenkort nog terug met uitgebreide swatches.

– SECHE, witte lak

– Born Pretty Store Mess-Less Liquid Nail Tape

– Nur Besten, Rhinestones

– Dottingtool en kwastje

Hoe heb ik het gebruikt?

Freehand Nail Art inspired by Yagala

Als basis heb ik de Lorna kleur van ZOYA aangebracht op mijn pink en wijsvinger en op mijn duim, middelvinger en ringvinder de nude kleur van Sally Hansen. 

Hierna bracht ik de mess-less liquid nail tape aan op mijn middel- en ringvinger. Daarna maakte ik met de lak van ZOYA een soort van half moon met een blaadje erboven.

Daarna heb ik met de witte lak en het kwastje de lijntjes gezet, en vervolgens met de witte lak en de dottingtool de puntjes. 

Als laatst heb ik dit afgewerkt met een mooi rhinestone. Eigenlijk is het een vrij eenvoudige nail art die je met de vrije hand kan maken. 

HET RESULTAAT

Dit is het resultaat geworden van mijn nail art.

Freehand Nail Art inspired by Yagala

Freehand Nail Art inspired by Yagala

Als laatste nog even beide nail arts naast elkaar, zodat jullie kunnen zien waar ik mijn inspiratie voor deze nail art vandaan heb gehaald.

Freehand Nail Art inspired by Yagala

Zijn jullie geinspireerd geraakt door mijn nail art, en willen jullie meer bekijken van Yagala, check haar YouTube kanaal hier. De nagellak van Zoya is voor € 15,00 verkrijgbaar in de webshop van Pretty Polish. Binnenkort volgen er nog meer nail arts met de lakjes die ik van Pretty Polish mocht ontvangen.

Kennen jullie nail art guru Yagala?

2 mensen vinden deze post ook leuk
Volg:
Tatiana

Hey! Ik ben Tatiana. Eens in de 2 weken op dinsdag blog ik hier. Als echte nagellak liefhebber kunnen jullie posts van mij verwachten met nagellak shoplogs, swatches en nail arts.

Deel deze post:

3 Reacties

  1. 21 februari 2017 / 17:19

    Vind ‘m zo ontzettend mooi geworden!! Echt kunstwerkje. Complimenten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *