Review: Freedom & Revolution Eyeshadows

Ik gebruik niet vaak single eyeshadows, toch review ik er vandaag twee. Eentje van Freedom en eentje van Makeup Revolution. Enjoy!

Verpakking

Dit zijn de verpakkingen van de single eyeshadows van Freedom en Makeup Revolution. Een langwerpige verpakking van Makeup Revolution en een ronde vorm bij Freedom. Beiden met een doorzichtige deksel, zo zie je gemakkelijk welke kleur je pakt. De verpakkingen zijn niet bijzonder. Compact en lekker simpel. Prima!

Freedom Single Eyeshadow

Dit is een close-up van de kleur 222 van Freedom. Een mooie mint groenige kleur met een lichte shimmer. Een hele mooie kleur, perfect voor de lente en zomer. Dit is wel zo’n kleurtje dat ik sneller als single eyeshadow zou gebruiken als in een palette. Ik ben heel benieuwd hoe deze kleur op het ooglid uit zal pakken!

Makeup Revolution Single Eyeshadow

Dit is de kleur Naïve van Makeup Revolution. Een mooie lichtbruine kleur. Lijkt me een perfecte transition shade, echt een fijn everyday kleurtje. Kun je prima gebruiken zonder andere kleuren lijkt me. Ben benieuwd!

Swatches

Dit zijn de swatches van de twee kleuren. De lichte kleur van Makeup Revolution en de minty kleur van Freedom. Links de kleur Naïve en rechts de kleur 222 van Freedom. Zoals je goed kunt zien is de minty kleur goed gepigmenteerd en bevat deze een lichte shimmer. De kleur Naïve valt echt een heel stuk lichter uit op de huid dan deze eruit ziet in de pan. Dit vind ik heel erg jammer, zo zul je hem waarschijnlijk niet zien zitten op mijn ooglid. Dat zou zonder zijn!

Look

Ik heb ook een look gemaakt met de twee single eye shadows. Zo heb je een nog beter beeld van hoe ze uitvallen. Ik moet eerlijk bekennen wel een extra bruine kleur te hebben gebruikt in de crease, omdat je Naïve zoals ik al verwachtte gewoon niet ziet. Wel merkte ik dat het fijn was als transition shade, de bruine kleur liet zich nog makkelijker blenden. Daar zal ik de oogschaduw veel voor gebruiken!

Ik ben echt helemaal weg van de minty kleur. Ik vind het echt een zomerse toevoeging aan de look. Op deze manier zal ik het nog veel vaker gaan dragen!

Conclusie

Alles even op een rijtje: De verpakkingen zijn simpel en compact. Meer verwacht ik ook niet voor de prijs. Door de doorzichtige deksels kun je makkelijk de kleur zien. Ik vind het twee hele mooie kleuren, alleen jammer dat Naïve niet zichtbaar is op mijn oogleden. Poederig zijn de kleuren niet echt, een pluspunt! Ik ben echt helemaal weg van de minty kleur. Mijn nieuwe summer look!

Prijs/verkrijgbaarheid

De single eyeshadow van Freedom kost €1,49 (!) en is te koop bij Makeup Musthaves. De single eyeshadow van Makeup Revolution kost €1,49 (!) en is ook te koop bij Makeup Musthaves.

 

Dit was de review samen met een ooglook. Ik vond het leuk om te reviewen, hopelijk heb je er iets aan gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Heb jij veel single eyeshadows?

Meer van mij zien? Ik heb zelf ook een beautyblog!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

2 Reacties

  1. 7 juli 2017 / 15:53

    Wat jammer dat de bruine een slecht pigment heeft. Van de mint kleur ben ik wel fan!

  2. 7 juli 2017 / 14:16

    Mooie look! Ik hou wel van mono oogschaduw, lekker makkelijk 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *