Tarte Hybrid Gel Foundation VS The Balm Even Steven

Vandaag heb ik weer een Foundation review! Namelijk de Tarte Hybrid Gel Foundation VS The Balm Even Steven Whipped Foundation. Ben je benieuwd? Kijk snel verder!

 Vond je deze tutorial leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Abonneer je HIER!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *