FAVOURITES: Open for nudes!

Versta me niet verkeerd, ik ga jullie niet choqueren met nudes of naakt foto’s maar vandaag ga ik mijn geliefde en favoriete nude lipsticks, liquid lipsticks en glosses aan jullie showen. Ik heb er zo veel die ik zou willen laten zien maar voor nu heb ik er 7 uit gekozen voor jullie. Ready? Kijk dan snel verder.

Ik heb een gigantische verslaving aan nude lippies kopen. Geen enkele nude is het zelfde. Er zijn zo veel verschillende shades en ik wil ze allemaal helaas. Haha! Maar ik ben er zeker van dat iedereen van nudes houd. Ik droeg al van een heel jonge leeftijd lipstick of lipgloss maar steeds in nude kleuren. Een keuze die safe was maar toch gedurft omdat je al enige lipstick aan had! Een nude kleurtje past altijd en overal bij. And we want them all!

Mac Cosmetics Whirl matte lipstick. Een kleur die ik al lang in mijn bezit heb. Het is een matte lipstick maar droogt helemaal niet uit op je lippen. Dit is daarom ook één van mijn favoriete matte lipstick formules!

Kiko Milano Gossamer emotion creamy lipstick in kleur Rosa Vintage. Dit is een zachte creamy matte, dus niet volledig matte. Je voelt deze wel wat meer op je lippen zitten maar het pigment van deze lipstick is super! En op zijn plaats blijft hij zeker zitten.

Chanel Coco Rouge Shine nr. 54 Boy. Deze zit dus altijd in mijn handtas. Het is een zachte kleur met een gloss. Perfect voor snel even op te doen als je geen tijd hebt of als je van de ene afspraak naar de andere moet.

BH Cosmetics Serena liquid lipstick. Een liquid lipstick die je niet voelt zitten op je lippen. Zalig gewoon! Deze formule is wat wij allemaal willen. Een matte liquid die op zijn plaats blijft, enorm goede dekking heeft en licht aanvoelt. Love it!

 

Jeffree Star Cosmetics Posh Spice liquid lipstick. Ik ben een big fan van Jeffree Star zijn liquid lipsticks. De dekking van deze formule is a dream come true. Uiteraard zijn de kleuren enorm uitgebreid maar dit is een van mijn favorieten.

Kylie Cosmetics KKW Kimberly crème liquid lipstick. MY GOD! Ik ben verliefd op deze crème liquids van Kylie cosmetics. Droogt helemaal niet uit dus shine on baby! De dekking is te mooi om waar te zijn en ik beloof je dat ze de hele dag op dezelfde plaats blijft zitten.

Mac Cosmetics Dazzleglass Sugarrimmed. Een schattige roze nude met een zachte glitter. Deze gebruik ik vaak als lip topper over een matte lipstick maar als gloss is ze echt prachtig!

Natuurlijk heb ik de nude collectie van Jeffree Star Cosmetics onlangs gekocht en ben ik nu in de duizendste hemel! Je kan er nooit genoeg hebben.

Deze prachtige nudes kan je vinden in de online shops van de merken of verdelers zoals bv. Douglas

Wat zijn jullie favoriete nudes?

Ik heb er gewoon te veel om te showen maar deze behoren zeker en vast bij mijn favourites! Tot volgende week.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

3 Reacties

 1. 3 november 2017 / 22:19

  Ik vind de BH liquid lipstick & MAC dazzleglas erg mooi. Zelf heb ik geen ervaring met BH cosmetics.

  Mijn favoriete nudes zijn op dit moment: MAC Twig & Classy va Mimax Makeup.

 2. 3 november 2017 / 18:53

  Mooie tinten. Ik vind nude tinten altijd erg mooi

 3. chucky1012
  3 november 2017 / 12:23

  Het z8jn stuk voor stuk prachtige tenten 👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *