Favourite Four: Budget Highlighter

Budget highlighters, steeds meer merken komen er mee. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, daarom ga ik je vandaag een handje helpen. Ik laat je vandaag mijn 4 favorieten zien. Kijk je mee?

Highlighter, ik ben er dol op! Ik heb dan ook best wel wat exemplaren in mijn bezit. Waaronder een aantal hele mooie budget beauties. Ben je nog op zoek naar een betaalbare, mooie highlighter? Dan hoop ik je met dit artikel te kunnen helpen. Enjoy!

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder (010 Light Infusion)

We beginnen direct met mijn grootste favoriet. Dit is echt my babe hihi. Helaas is de deksel kapot gegaan, toen ik foto’s wilde gaan maken voor dit artikel liet ik hem kapot vallen. Gelukkig sluit ‘ie nog prima. Dit is een mooie zilverachtige highlighter met een vleugje goud erin. Op zichzelf is hij prachtig, maar als ik echt een intense glow wil doe ik hem over een cream highlighter die ik ooit van een LE van Catrice heb gekocht. Die combinatie is mijn ultieme power glow!

Deze prachtige highlighter van Catrice kost €4,99.

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter (Pink Shimmer)

Dit is ook een hele fijne! Dit prachtige exemplaar heeft een rozigere ondertoon, echt heel erg mooi. Dus als ik in combinatie met mijn ooglook of lipkleur voor wat uitdagender wil gaan, pak ik automatisch deze erbij. Ook als ik voor wat specialer wil gaan bij een simpele look, pak ik vrijwel altijd deze erbij. Je hebt hem ook nog in 2 andere shades, en het zou zo moeten zijn dat de gouden variant een dupe is van Nars Albatroz. Die wil ik zeker nog eens proberen!

Deze glowing beauty van MUA kost €5,99.

Essence Merry Berry! Highlighter Powder (01 I Love My Golden Pumps)

En nog al zo’n pareltje! Dit exemplaar is uit een Limited Edition collectie van Essence uit de kerstcollectie van niet afgelopen kerst, maar de kerst daarvoor. Helaas is die niet meer verkrijgbaar toch wilde ik hem even laten zien. Ik denk dat de highlighter van Essence die momenteel in het vaste assortiment zit, dat dat wel een goede vervanger zou zijn. Kijk daar dus zeker eens naar! Dit is in ieder geval een mooie, gouden exemplaar. Hij is wat subtieler dan de andere drie, maar zeker heel erg mooi. Vaak pak ik deze erbij als ik mijn look simpel wil houden.

Catrice Golden Powder (C01 Golden Grace)

*heart eyes* Dit is ook een hele mooie! Deze is meer een beetje een champagne achtige kleur, echt super mooi. Ik moet er wederom even bij zeggen dat deze in een Limited Edition collectie zat van niet afgelopen kerst, maar die kerst daarvoor. Hij is dus helaas niet meer te koop, maar ik geloof dat ze van Make-up Revolution (vivid baked highlighters heten ze volgens mij) een beetje een vergelijkbare hebben. Zeker de moeite waard eens te bekijken! Deze pak ik er de laatste maand veel bij merk ik. Ik ben er gewoon dol op!

Swatches

Hier de swatches. Ze komen niet allemaal helemaal goed over op beeld, ik ben erachter gekomen dat highlighter lastig vast te leggen op beeld. De golden powder is bijvoorbeeld een tikkeltje minder oranje, en de andere van Catrice en die van Essence zijn wat meer aanwezig qua glow dan hier te zien is.

 

Dit waren dus mijn 4 favorieten. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Wat is jouw favoriete budget highlighter?

Meer van mij lezen? Dat kan! Ik heb zelf ook een beautyblog.

1 iemand vindt deze post ook leuk

Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 18 februari 2017 / 11:20

    Ik heb ook best veel budget highlighters die me erg goed bevallen! Die uit de Merry Berry collectie van Essence heb ik ook! :-) Verder vind ik de sticks van Kiko erg mooi en van Make-up Revolution heb ik een prachtig palette!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *