Mijn 5 Favoriete Nederlandse Beauty Instagrammers

De laatste tijd ben ik Instagram steeds meer gaan gebruiken, ik ben meer mensen gaan volgen die me echt interesseren. Ook ben ik zelf vaker gaan uploaden en ben ik actief gaan liken en commenten op foto’s van anderen. Tof! Vandaag laat ik je mijn 5 favoriete nederlandse beauty instagrammers zien. Kijk je mee?

5 nederlandse beauty instagrammers, op deze instagram kanalen kan ik echt uren wegzwijmelen bij de mooie creaties die anderen hebben gemaakt. Ik zou willen dat ik zo goed was als deze toppertjes. Ik ben obsessed! Misschien doe ik binnenkort ook nog een ‘niet-nederlandse’-versie, als je dat leuk lijkt, laat dat dan even weten in de comments. Dan zal ik dat zeker doen. Genoeg gekletst, laten we beginnen!

@Michelle_makeup_

Wauwie! Dit is echt heel erg mooi, ziet er echt tof uit met die druppel onder haar oog. Ik vind het erg mooi dat de rest van de look vrij naturel is gebleven. Like it a lot!

@Nikkietutorials

Pretty! Ik volg dit kanaal al heel erg lang, dit is een van mijn favoriete looks. Echt één van mijn favoriete kanalen op youtube. Ik hoop ooit net zo goed te kunnen worden als zij!

@Elinevanlent

Deze topper volg ik dan nog niet zo heel erg lang, maar ik ben absoluut fan! Ze maakt echt hele mooie looks, waarvan deze een van mijn favorieten is. Echt heel mooi hoe ze die minty kleur combineert met de rest van de pinky look. Pretty!

@Margauxoosterbosch

Lovely! Ik vind het altijd heel erg tof als mensen zulke contrasten gebruiken in een look, zoals hier de kleur wit in combinatie met een dark lip en een warm toned ooglook. Gaaf! Dit wil ik ook heel graag eens proberen.

@Kimterstege

And last but not least, my queen Kim! Zij kan absoluut niet achterblijven in dit rijtje. Dit is echt mijn all time favourite look, ik ben echt in love! Ik hoop wederom dat ik ooit zo goed zal worden als zij, ze is echt een voorbeeld voor mij <3

 

Dit waren mijn 5 favoriete nederlandse beauty instagrammers, ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wie is zijn jouw favoriete beauty instagrammers?

Meer van mij zien? Dat kan! Ik heb zelf ook een beautyblog.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

Deel deze post:

4 Reacties

  1. Brndlr
    3 maart 2017 / 09:28

    Zeker bonnie & clyde studios eens opzoeken. Een artikel op zich. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *