Mijn 5 Favoriete Herfst Lipsticks 2016

De zomer is mijn lievelingsseizoen, maar toch vind ik de herfst ook een heerlijk seizoen. Al die mooie kleuren, alle blaadjes die loslaten van de bomen. De herfst heeft gewoon iets gezelligs! Niet alleen dat veranderd, maar ook mijn smaak in make-up kleuren veranderd een beetje. Vooral met lipsticks, daarom laat ik je vandaag mijn 5 favoriete herfst lipsticks zien. Enjoy!

Zoals ik al zei veranderd mijn smaak qua kleuren voor mijn lipsticks in de herfst een beetje. Waar ik in de zomer vooral ga voor roze en fel, ga ik in de herfst voor rood, paars of bruin en donker. Heel typisch! Heb jij dat ook? In ieder geval, omdat dit dus zo verschilt leek het me een leuk idee om mijn favoriete herfst lipsticks aan je te laten zien. Dus dat is wat ik ga doen! Ik heb er 5 uitgekozen en deze ga ik dus aan je laten zien, met swatches erbij. Laten we maar beginnen!

NYX Soft Matte Lip Cream (Cannes)

nyx-soft-matte-lip-cream nyx-smlc19-cannes

Okay, de allereerste! Nu denk je misschien: “Huh?! Je zegt net dat je smaak veranderd naar meer rode, paarse en bruine tinten… Dit is GEEN tint in die richting.. Dit is nude…” Klopt helemaal, goed gezien! Ik heb nu eenmaal niet iédere dag zin in een vampy kleur, dus daarom zitten er ook 2 nudes tussen. Simple as that!

Dus.. Deze liquid lipstick is dus niet echt een herfstkleurtje, maar ik vind hem wel onwijs mooi. Het is een mooie iets rozere nude kleur die ik heel graag draag. Hij is heel draagbaar, maar geeft net dat beetje extra aan je look. De formule van deze lipstick van NYX vind ik onwijs fijn, hij voelt absoluut niet droog aan op de lippen en blijft best wel lang zitten. Echt een aanrader, I love it!

M.A.C. Matte Lipstick (Kinda Sexy)

mac-lipstickmac-kinda-sexy

Hier de tweede en gelijk de laatste nude kleur uit deze selectie herfst lipsticks. Dit was de eerste MAC Lipstick die ik ooit kocht (tot nu toe ook mijn enige hihi) en ik ben er nog steeds echt dol op! Dit is dus zoals ik zei ook een nude kleur, maar deze is wel weer anders dan die van NYX. Sowieso is dit geen liquid lipstick, al is hij wel matt. De kleur is alleen iets meer oranje/bruin van ondertoon, waar die van NYX meer naar het roze neigt. En laten de kleuren oranje en bruin nou net wel bij de herfst passen! Kortom, ik hou echt van deze lipstick!!

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil (310 Berry Much)

maybelline-310-berry-much maybelline-color-drama-intense-velvet-lip-crayon

Hier komen de kleuren die meer bij de herfst passen. Dit is een lipstick in de vorm van een soort jumbo pencil. Vind ik persoonlijk erg fijn werken, ook is dit een matte lipstick. Alleen niet zo matte als een echte matte lipstick of liquid lipstick. Toch vind ik hem daardoor niet minder fijn! Ook deze lipstick voelt heel fijn aan op de lippen, heel zacht. Het is een prachtige paarse kleur die ook wel een beetje bordeaux rood in zich heeft. Wat mij betreft de perfecte combinatie. Daarom mag dit pareltje zeker niet ontbreken in dit lijstje van mijn favoriete herfst lipsticks!

Douglas Mattism Lipstick (06 Never Forget Smile)

douglas-mattism-lipstick douglas-06-never-forget-smile

Weer een liquid lipstick, yay! Dit is de Mattism Lipstick van Douglas, in de kleur 06 Never Forget Smile. Een hele fijne, echt wel paarse kleur. In het begin vond ik hem best wel heftig, omdat het echt wel paars is zeg maar. Nu vind ik hem echt fantastisch en voelt het altijd als een feestje om hem op te doen! Ook deze lipstick voelt heel fijn aan, helemaal niet uitdrogend ofzo. Het enige is dat ik de applicator niet zo mega fijn vind, maar daarom gebruik ik een kwastje om het aan te brengen. Zeker een kleur die in dit lijstje van favoriete herfst lipsticks thuis hoort!

Rimmel London Lasting Finish by Kate Moss Matte Lipstick (105)

rimmel-london-lasting-finish-by-kate-moss-matte rimmel-london-105

Zo, die naam is echt een hele mond vol! Dit is dan de laatste uit het rijtje van mijn favoriete herfst lipsticks. Een bordeaux rode kleur van Rimmel en wederom een matte lipstick. I just love ’em! Dit is volgens mij het oudste exemplaar van al deze lipstick, maar zeker niet de minste. Ieder jaar pak ik hem er weer bij, als ik aan herfst lipsticks denk, denk ik direct aan deze. Het voelt dan ook echt als een feest als ik deze weer op kan doen zodra het herfst is. De kleur is gewoon zo mooi! Bordeaux rood met hier en daar ook wel iets paars achtigs in zich. Echt een heerlijke kleur die wel een tikkie droog voelt op de lippen in vergelijking met de andere lipsticks. But I take that for granted!

Swatches

swatches

Hier even alle kleuren op een rijtje voor we doorgaan naar de swatches op mijn lippen. Zoals ik al zei is de MAC kleur wat meer oranje/bruin dan die van NYX. De lipstick van Douglas is echt nog wel een tikkie paarser in het echt, maar dit kreeg ik heel lastig op beeld. De Rimmel lipstick is zoals je ziet echt een mooie herfstachtige, bordeaux rode kleur. En de lipstick van Maybelline zit qua kleur een beetje tussen die van Douglas en Rimmel in. I love all of them!

lipswatches

 

 

Dit waren ze dan, mijn 5 favoriete herfst lipsticks. Ik hou echt van iedere kleur, maar als ik echt één kleur zou moeten kiezen ga ik denk voor die van Rimmel. Ik heb hem al een tijdje, maar het blijft gewoon een toppertje!
Bedankt voor het lezen, ik vond het onwijs leuk om deze lipsticks aan je te laten zien. Ik hoop dat jij het ook leuk vond en tot de volgende keer!

 

Meer van mij zien? –> Ik heb zelf ook een beautyblog!

Q: Wat is jouw favoriete herfst lipstick?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!

Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

11 Reacties

 1. Manon
  1 november 2016 / 17:08

  Gave kleuren! De eerste twee zou ik zelf niet durven dragen

 2. Kim
  1 november 2016 / 14:39

  Cannes is erg mooi! Ben zelf echt een fan van Nyx!

  • 1 november 2016 / 16:15

   Ben ik het helemaal mee eens! Heb je al veel kleuren van de Soft Matte Lip Creams?

 3. 1 november 2016 / 11:46

  Mooie kleuren! Ik ben persoonlijk meer van de roze tinten, staan mij beter. Ik wil voor MAC Brave gaan tzt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *