NIEUW || Exclusive Douglas Beautyblender

Een Beautyblender is een must-have in mijn makeup stash. Om eerlijk te zijn heb ik er wel een stuk of 4 in mijn kast (oeps). En elke kleur is net weer iets anders – en vandaag heb ik een korte review over een van de nieuwste. De ‘Exclusive Douglas Beautyblender’! Benieuwd? Lees dan verder!

beautblender-douglas-exclusive-2

Over deze exclusieve Beautyblender

“Je bent ongetwijfeld bekend met de populaire make-up sponzen van The Original Beautyblender. Bij de meeste beauty lovers is deze tool niet meer weg te denken uit de dagelijkse beauty routine. Tijd voor wat nieuws! In november 2016 introduceert beautyblender namelijk een ‘Douglas Exclusive’ in een kleur die alleen verkrijgbaar is bij Douglas!

De ‘Douglas Exclusive’ is een single beautyblender in de bekende Douglas mint kleur. De beautyblender is een zachte spons om make-up aan te brengen op het gezicht. Het unieke design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint. Foundation en blush kunnen eenvoudig aangebracht worden met de beautyblender. De eivormige spons vormt zich perfect naar de contouren van uw gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken zoals de neus en de ogen. De bredere kant kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken zoals het voorhoofd en de wangen.”

 

beautblender-douglas-exclusive-5

Zelf heb ik de witte Beautyblender Pure, de zwarte Pro Beautyblender en de Tarte Quickie Blending Sponge. De originele – roze – heb ik ook gehad! Mijn favoriete op dit moment is de zwarte Pro Beautyblender. Deze is net iets steviger en heeft wat grotere “porien”, ik heb het idee dat hierdoor je foundation nog wat meer ge-airbrushed lijkt.

Persoonlijk merk ik niet veel verschil tussen de witte en de mint kleurige. Beide zijn heel erg zacht en hebben hele fijne “porien”. Beide geven een hele mooie en natuurlijke finish. Deze zijn heel erg fijn als je een wat gevoelige huid hebt.

 

beautblender-douglas-exclusive

Een groot verschil tussen de roze, witte en nu de mint kleurige is er niet. De Pro Beautyblender is wel echt een stukje anders. Is het een must? Als je het over een Beautyblender in general hebt, dan ja. Heb je al een Beautyblender, dan nee. Mijn advies? Ga gewoon voor de kleur die jij het mooiste vindt! De Douglas Exclusive BeautyBlender kost €19,95 en is uiteraard exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas of op douglas.nl.

 

Heb jij al een Beautyblender?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

3 Reacties

  1. 27 maart 2017 / 23:02

    Wat een vrolijke kleur! Ik moet echt een keer een beautyblender proberen

  2. 27 maart 2017 / 17:49

    Grappig dat er een Douglas Exclusive is, leuk kleurtje wel! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een Beautyblender geprobeerd, maar misschien wordt dat maar eens tijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *