Event || Opening Inglot Amsterdam

Nog niet zo lang geleden schreef ik over verschillende soorten oogschaduw pans. Een van de eerste merken, die ik ken, die met dit systeem kwam was Inglot. Kim nodigde mij uit om donderdagavond 11 mei mee te gaan naar Inglot Amsterdam, naar een exclusieve preview van de splinternieuwe Inglot Store in de Kalverstraat. Benieuwd naar hoe het was en hoe de winkel er uit ziet? Kijk dan verder!

Het leek mij heel erg gaaf om al eens eerder rond te kijken in de nieuwe Inglot winkel. Een paar jaar geleden gebruikte ik Inglot regelmatig en wilde ik graag een keer langs in een van hun winkels. Helaas sloten toen veel winkels of zaten ze in steden waar ik niet zo vaak kwam. Dit was dan ook gelijk mijn eerste ervaring in een Inglot winkel. En wat is Inglot Amsterdam mooi geworden! Hier ga ik sowieso nog een keer shoppen.

In de winkel werden we hartelijk ontvangen door de dames van het PR bureau. We kregen iets lekkers te eten en te drinken aangeboden en mochten rondkijken in de winkel, eindeloos swatchen en we konden ons op laten maken. Verder was er niet echt ‘iets te doen’. Persoonlijk vond ik dat niet zo erg. Ik vind het altijd wel lekker als je gewoon rustig rond kan kijken, dingen kan testen en bekijken en eens wat dingen kan vragen. Ik ben nog te awkward op events om lekker aan van alles mee te doen.

Het assortiment van Inglot bestaat inmiddels uit meer dan 1500 kleuren. Met maar liefst 450 mogelijkheden om je lippen te accentueren, 600 manieren om je ogen in de spotlights te zetten en 300 mogelijkheden om je gezicht te laten spreken zijn eindeloze kleurcombinaties gegarandeerd. Behalve make-up bevat het assortiment ook een brede collectie nagellak.

Het assortiment is heel erg breed. Zo heb je glitters, pigments, eyeliners, valse wimpers, lipsticks, nagellak, heeeeel veel foundation. En dan nog het hele Freedom System gedeelte met alle losse pans. Er zijn blushes, oogschaduws, lipsticks, bronzers, vanalles! Alles kun je in pan vorm krijgen en dit is denk ik wel vrij uniek in Nederland.

Stiekem waren we allemaal een beetje verliefd op het regenboog lipstick palette. Hoe gaaf staat dat in je stash! Maar hoe vaak je het? Waarschijnlijk te weinig. 

 

 

Leuk detail. Er was ook een flatlay table aanwezig. Hier kun je leuke flatlay foto’s maken met de producten uit de winkel. Ik weet niet of dit alleen voor de opening was, of dat dit blijvend is. Anders zou dit echt super leuk zijn, vooral met het marble achtergrondje.

In Inglot Amsterdam kunnen make-up lovers echt hun hart weer ophalen. Het aanbod aan make-up in Amsterdam wordt steeds groter en ik denk dat Inglot écht een aanwinst is. Je kan eindeloos combineren voor een prijs die ik niet absurd hoog vind. Voor een eyeshadow pan betaal je slechts €8,-. Een lipstick kost dan weer €13,-. Prima betaalbaar dus.

Benieuwd naar Inglot Amsterdam geworden? Je kan ze bezoeken aan de Kalverstraat 64. Niet te missen als je in het centrum bent.

Welk make-up merk zou jij nog graag in Nederland zien?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

3 Reacties

  1. 17 mei 2017 / 19:10

    Wat ziet dit er allemaal prachtig uit. Jammer niet heel dichtbij van mij

  2. 17 mei 2017 / 17:23

    Ah wat jammer dat dit zo’n stuk voor mij rijden is, trouwens je profiel foto is echt amazing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *