Tijdens deze masterclass leer je twee van mijn signature Insta-glam looks. De masterclass is opgedeeld in twee blokken. In het eerste blok laat ik je zien hoe ik de huid prep, een egale basis aanbreng (geschikt voor foto en film), mijn signature glue-brow techniek en laat ik je een van mijn meest populaire halo-eyes zien. Hierna zal er een pauze zijn, waarbij je kan genieten van wat hapjes op vegatarische en/of veganistische basis en natuurlijk wat te drinken. Na de pauze tover ik de halo eye om in een van mijn favoriete cut-creases. Uiteraard wordt er de gehele masterclass diep ingegaan op producten en technieken.

Er is tijdens de masterclass ruimte om vragen te stellen en zelf te oefenen (op elkaar of op een model). Na het tweede blok kun je vragen om tips over wat je kunt verbeteren. Na afloop is er een fotomoment en krijg je je goodiebag mee naar huis.

 

Datum: 26 november 2017
Aanvang: 12:30uur – Duur: 13:00-18:00
Locatie: Nijmegen (locatie wordt later bekend gemaakt)

BOEK NU!

  Love it? Laat het mij weten!