Droogshampoo Donderdag: Batiste Golden Rose

Het is weer tijd voor Droogshampoo Donderdag. Deze keer vertel ik je alles over de nieuwste droogshampoo van Batiste: Golden Rose. Hij is vanaf maart pas te verkrijgen dus ik weet niet of hij al in de winkels ligt, maar dit zal dus langzamerhand gaan komen. Benieuwd naar dit nieuwste pareltje ook zo fijn is? Lees dan zeker verder.

Je zult misschien denken, huh, alweer Batiste? Daar had je toch al over geschreven? Ja! Dat klopt zeker. Maar niet zo lang geleden kwam het persbericht over deze nieuwe variant uit en kreeg ik de kans om hem te testen. Is hij echt net zo fijn als de andere? Of misschien wel fijner? Batiste belooft een hoop goeds met deze nieuwe variant.

"De nieuwe Batiste Golden Rose zorgt voor wat extra luxe in jouw leven. De droogshampoo heeft een heerlijk verfijnde, lichtzoete en delicate geur en ruikt naar vanille en rozen. Gebruik de Batiste™ Golden Rose niet alleen om je haar te verfrissen maar ook als stylingproduct voor extra body en textuur."

Dat klinkt veelbelovend! Naast het droogshampoo effect - wat we weten dat van Batiste voor mij goed werkt - zou je het dus ook voor meer body en textuur kunnen gebruiken. Ik ben benieuwd! Speciaal voor jullie liet ik mijn haren vet worden en zette ik dat prachtige verschijnsel op de foto. 

De belofte

Batiste belooft met deze nieuwe droogshampoo niet alleen een frissere coupe, maar ook meer body en textuur. Nu is dat met mijn haar altijd een leuk extraatje want zoveel body heeft het lang niet altijd, en al helemaal niet als het vet is. We weten van Batiste dat het als droogshampoo prima zijn werk doet. Al moet ik wel zeggen dat mijn haar wel weer sneller vet leek. Maar dit kan komen doordat het al redelijk vet was en ik er ook veel met mijn handen aan heb gezeten. 

De extra toevoeging maakt deze droogshampoo dan ook interessant. Naast de super toffe rosé gouden verpakking en de heerlijke zachte vanille geur gecombineerd met roos, blijft het 'gewoon een droogshampoo'. Hieronder zie je foto's van mijn haar nadat ik de droogshampoo heb gebruikt en mijn haren weer goed gedaan heb. 

Werkt het?

Batiste als droogshampoo is voor mij sowieso een topper. Het geeft mijn haar gelijk een fris effect zonder dat het zwaarder lijkt. In het begin is mijn haar dan ook wat minder zwaar. Alleen later op de dag, zakt het kleine beetje volume weg. Dit kan komen omdat mijn haar weer vet wordt en de onderste lagen haar op je hoofd niet meegenomen worden met de droogshampoo, en mijn haar is redelijk zwaar. De belofte dat het meer textuur en body geeft, ik weet het niet zo. Voor mijn haar doet dat het niet, maar er zijn eigenlijk ook maar weinig producten die dit wel doen.

Zou ik hem aanraden? Ja! Ik vind Batiste droogshampoo erg fijn. Hij is kwa prijs gelijk aan de andere varianten maar deze geur is erg lekker. Zacht, subtiel. Het doet in vergelijking met de andere varianten niet iets bijzonders maar is ook niet slechter.

Waar te koop?

Deze nieuwe variant Batiste Golden Rose is echt nog heel nieuw! Ik weet ook niet zeker of ze al ergens in de winkel liggen.

Prijs: €5,49
Inhoud: 200mL (zelfde formaat als de rest)
Kruidvat: Vanaf maart 2018
Etos: Vanaf juni 2018
Di (België): Vanaf maart 2018

Welke droogshampoo moet ik volgens jullie écht testen?

Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 8 maart 2018 / 15:15

    Dat ziet er heel mooi uit en het klinkt veel belovend.
    Ik zal het zeker op mijn shoplist zetten want denk dat het voor mijn kapsel ook goed zal zijn.
    Meer volume wil ik graag.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *