Dove Ultime Nourishment

Een shampoo en conditioner vinden die niet te duur is, maar toch goed werkt is best lastig. Ik probeer best veel haar producten, simpelweg omdat ik altijd opzoek ben naar wat het beste werkt voor mijn haar. Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over de nieuwe Dove Ultime Nourishment producten, die ik onlangs heb mogen ontvangen.

Dove Ultimate Nourishment-2

DOVE ULTIME NOURISHMENT

De Dove Ultime Nourishment lijn maakt deel uit van de Advanced Hair Series. Deze shampoo en conditioner zijn ontworpen speciaal voor krullend haar. Het zorgt voor een goede voeding en minder pluis. Je kunt de producten uiteraard ook gewoon gebruiken wanneer je droog en/of pluizig haar hebt, maar geen krullen hebt.

De verpakking van de Dove Ultime Nourishment lijn zien er heel erg mooi uit een drogisterij merk. Dat vind ik zelf altijd wel een pluspunt. Mijn oog valt eigenlijk altijd wel op de mooie verpakkingen! Hebben jullie dat ook?

Dove Ultimate Nourishment-3Shampoo

De shampoo uit deze lijn is vrij dik en romig van structuur. Het schuimt lekker en maakt mijn haar goed schoon zonder het droog aan te laten voelen, op een milde manier dus. Het belangrijkste nog wel is dat deze shampoo echt heer-lijk ruikt en mijn haar redelijk zacht laat aanvoelen.

Dove Ultimate Nourishment-4

Conditioner

Ook de conditioner is vrij dik, romig en ruikt heel erg lekker. Dit product bevat onder andere nutriënten, proteïnen en Buriti-olie dat je haar voedt en versterkt. Hierdoor maakt het mijn haar handelbaar, zacht en soepel. De lekkere warme geur blijft ook redelijk lang ruikbaar in mijn haar, zelf vind ik dat wel echt heel erg lekker.

Dove Ultimate Nourishment-5

Crème Serum

Als laatste in de lijn hebben we ook nog het serum. Dit is een crème, waardoor ook deze vrij dik en vol is. Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van dit product, maar misschien ook wel omdat ik geen krullend haar heb. Ik kan me namelijk voorstellen dat als je inderdaad krullend haar hebt, dit product zeker wat pluizigheid kan weghalen en je haar goed kan voeden. Maar helaas voor mij een no-go, het maakt mijn haar erg vet en zwaar.

Verkoopinformatie

De Dove Advanced Hair Series Ultime Nourishment producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij diverse drogisterijen zoals de Kruidvat en Etos. De shampoo en conditioner zijn beide €5,99, terwijl het serum €8,99 kost. Ik ben benieuwd of jullie al iets van de Dove haar producten hebben geprobeerd en wat jullie ervan vonden, laat het vooral weten in de comments hieronder!

Q: Wat is jouw favoriete drogisterij shampoo en conditioner?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

2 Reacties

  1. 9 augustus 2015 / 12:46

    Ze klinken wel goed :) Je hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt naar deze producten! Ook fijn dat de geur lekker lang blijft hangen :D

  2. 9 augustus 2015 / 12:29

    Ik ben dol op Dove!!! Alleen er zijn maar weinig haar producten die goed zijn werk doen voor mijn vette haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *