REVIEW: Clinique Pep-Start HydroBlur Moisturizer

Een tijdje terug kocht ik de Clinique Pep-Start HydroBlur moisturizer omdat ik er zoveel goede dingen van hoorde en nu ben ik bang dat ik niet meer zonder kan. Ik ben nu aan potje nummer twee en ik kan je garanderen dat deze moisturizer mijn make-up “skills” naar een heel ander level gepusht hebben. Benieuwd naar meer? Keep on reading!

Zoals ik al zei heeft deze wonder moisturizer mijn leven op gebied van make-up compleet veranderd! Ik was vooral op zoek naar een “oil-control” moisturizer omdat mijn huid een teveel aan talg aanmaakt. En Clinique beweerd dat ook tegen te gaan met deze Clinique Pep-Start HydroBlur moisturizer. Plus hij komt met nog heel wat andere voordelen.

First of all! Ik heb een hekel aan crème op crème op crème en daar dan ook nog eens je make-up boven op. Het gevoel dat je een masker draagt wil niemand en ik dus ook niet. Door de lichte en bijna opgeklopte texture van deze moisturizer smelt hij zo op je huid. Verdoezeld hij al de oneffenheden zoals rimpeltjes, putjes en zelfs littekens. En het belangrijkste! Je foundation blijft de hele dag op zijn plaats zitten.

De ingrediënten die er in zitten maken een mens alleen maar blij. Als eerste waarvoor de “Pep-Start” staat is cafeïne, wat er voor zorgt dat je huid kalmeert en irritaties tegen gaat. De verschillende algen extracten zorgen voor een ontstekingsremmende en verzachtende werking op je huid. Vitamine E klinkt als rozengeur en maneschijn. Een super belangrijke vitamine die je huid beschermt van beschadiging van buiten af. Het Laminaria saccharina extract gaat de talgproductie normaliseren en zorgt er dus voor dat je over heen de dag niet gaat glimmen. Die rimpeltjes en lijntjes worden ook aangepakt in deze moisturizer dankzij de argireline die erin zit. Het is olie vrij en dus op water basis. Er staat niet op de verpakking dat er siliconen inzitten maar hoe kan het anders het egaal effect geven alsof je een babyhuidje hebt? Dus ik vermoed wel dat dat er in zit.

Allemaal ingrediënten waar jij misschien nog niet veel van gehoord hebt maar wel een paar belangrijke!

Wij noemen het jou nieuwe favoriete filter! _Clinique

Je kan deze moisturizer dus perfect gebruiken op een make-up loze dag of als de perfecte primer onder je foundation, BB crème of fdt poeder. Zorgt voor een egaal en mooie dekking van je make-up plus blijft de hele dag op zijn plaats. Volgens Clinique kan je de moisturizer ook boven op je make-up doen gedurende de dag maar ik weet niet goed hoe je dat dan moet doen, I’ll give it a try!

Voor €28,- heb je een super moisturizer (50ml) van Clinique die ook dient als primer en zorgt voor de perfect “Pep-Start” van je dag.

Hebben jullie de andere Pep-Start producten al gezien?

Ik ga niet meer zonder kunnen leven vrees ik haha, Life saver for sure! Tot volgende week.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 21 augustus 2017 / 08:21

    Wauw, jij weet wel hoe je iemand moet overtuigen en benieuwd maken! ;-) Ik heb deze nog nooit geprobeerd en heb helaas nog een grote voorraad dagcrèmes maar deze wil ik toch wel erg graag proberen! :-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *