REVIEW: Soda Pore Cleansing Bubble Mask

Iedereen heeft op social media wel al de hype gezien van het schuimende maskertje?! Ik was hier zo benieuwd naar dus vandaag review ik de Soda Pore Cleansing Bubble Mask. Yay or nay? Lees snel verder!

Ik kocht op het ILoveBeauty Event in Utrecht dit flesje bij een Koreaanse stand gewoon omdat dit zo een hype was of is en ik er heel erg benieuwd naar was. Dat is ondertussen een tijdje geleden maar ik was stiekem al vergeten dat ik dit had gekocht (shopaholic)

Mijn eerste reactie

Toen ik dit voor de eerste keer testte dacht ik; ruikt gewoon naar het drankje Tonic (zonder Gin hihi) Wat ik heel raar vond maar het stoorde mij persoonlijk niet. Het flesje komt met een super leuk en easy pompje en de gel textuur is super.

Zoals je kan zien schuimt de Soda Pore Cleansing Bubble Mask ENORM! Het schuimt ook meteen als je de gel op je huid aanbrengt. De bubble mask is wel iets apart. Het kriebelt enorm, kan ik blijkbaar iets minder tegen. En na een minuut of twee voel je de schuim precies van je gezicht afglijden, wat ook een raar gevoel is.

 

 

Je huid is super gehydrateerd en enorm zacht na de Soda Pore Cleansing Bubble Mask. En het duurt maar een paar minuutjes dus dit kan je telkens voor het wassen of na het wassen doen. Doe dit msschien na het wassen omdat dan al je poriën open staan. Ik testte het nu een paar keer maar mijn poriën zijn nog steeds niet “clean” dus het beloofde effect geeft het maskertje wel niet spijtig genoeg. Vind het wel een super leuk maskertje omdat het zo een vreemd maar leuk gevoel geeft en het er gewoon gek uitziet, leuk voor een girlsnight, Selfietime! Maar voor een gewenst effect te hebben vind ik het dan minder.

Je vind dit vrijwel op alle online Koreaanse cosmetica of skincare shops voor een paar euro’s dus dat is zeker het proberen waard! Of gewoon als je een hypelover bent zoals ik…

Kennen jullie nog van die leuke maar weird maskertjes? Let me know!

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden, ben alvast overtuigd dat dit het proberen waard was met of zonder effect. Tot volgende week!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *