Outfit post || Challenge Yourself to…

Lieve allemaal, vandaag deel ik met jullie een outfit of the day. Nu de koude periode echt begonnen is word het weer tijd voor warme maillots, laagjes kleding over elkaar en warme chocolademelk met slagroom (yaaay)! Ben je benieuwd naar mijn eerste outfit post? Lees dan snel verder!

Wie ben ik?

Wat een eer om als gastblogger op KimterStege.nl te mogen schrijven. Kim is een persoon waar ik persoonlijk veel van leer, dus maakt dit het extra leuk, thanks Kim! ♥

Mijn naam is Emmelie Mourillon, 24 jaar en eigenaresse van instagram account InnerOutfits. De komende periode ga ik als gastblogger artikelen schrijven die te maken hebben met fashion en inner beauty. Naar mijn mening is jezelf goed in je vel voelen de sleutel van een fantastisch fashion avontuur. Je zult geregeld wat OOTD zien die jouw ‘fashion journey’ inspiratie kunnen geven.

Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ik heb. Alvast veel leesplezier en tot snel.

Challenge Yourself

1

Mijzelf uitdagen om wat meer kleur te dragen is mijn doel voor de komende periode. Ik merk dat ik snel neig naar kledingcombinaties waar zwart de boventoon heeft. Wat overigens totaal geen probleem is. Maar mijzelf uitdagen brengt mij tot nieuwe inzichten en laat mezelf op een andere manier bekijken, dan wat ik normaal gesproken niet deed. Misschien dat je dat zelf ook ervaart?

2In deze outfit heb ik een denim rokje aan met een wat stoerdere blouse erbovenop. Doordat de blouse van een soort zijde stof is valt het mooi, en kon ik hem makkelijk in mijn rok doen. Daarbij heb ik nog van die dikke maillots aan met mijn enkellaarsjes. De tas van Duifhuizen is stevig en handig om alleen in je hand vast te houden, maar ook door de lange hengsel handig om tijdens een dagje shoppen te gebruiken.

3

Items die ik aan heb:

  • Laarsjes: Sascha
  • Denim rokje: Vintage (van mijn moeder geweest)
  • Blouse: Conceptual Styles
  • Maillot: Primark
  • Tas: Supertrash via Duifhuizen

img_7709

Hopelijk vonden jullie deze outfitpost leuk om te lezen! Laat vooral weten wat je ervan vind en wat jou fashion challenges zijn.

Liefs,

Emmelie || InnerOutfits

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

3 Reacties

  1. Nettie
    16 december 2016 / 18:08

    I love it, de blouse is echt mooi, en jahoor zwart is ook mijn favoriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *