REVIEW: Catrice Prêt-à-lumière Eyeshadows

Single eyeshadow, een product waarvan ik er niet zoveel heb. Ik koop liever een palette, de meeste kleuren heb ik dan ook al in een palette. Toch wilde ik deze van Catrice, met de chique naam Prêt-à-lumière, eens proberen.  Ik heb ze genomen in een pastelroze kleur genaamd La Vie En Rose en in een witte parelmoer kleur genaamd Diner En Blanc. In deze review laat ik ze zien, vertel ik mijn mening en laat ik swatches zien. Enjoy!

Verpakking

Dit is hoe de Prêt-à-lumière oogschaduws eruit zien. Een zwart glanzend doosje met op de deksel doorzichtige zijkantjes. Er zit een soort magneet systeem in, waardoor de verpakking makkelijk sluit. Het zijn mooie formaatjes, je krijgt genoeg product. In de pan staat het woord Lumière gedrukt (Belle en het beest, anyone?). Leuke toevoeging! Ik vind het een simpel, maar classy doosje. I like it! Wel jammer dat je er snel vette vingers en krassen op ziet..

Catrice over Prêt-à-lumière Single Eyeshadow

Hybride Held. De unieke Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow heeft een bijzondere hybride formule die een hoge kleurintensiteit combineert met het lichte van een veertje.  De nieuwe en extreem crèmige poedertextuur geeft een maximale kleur na slechts één keer aanbrengen.

La Vie En Rose

Dit is de kleur La Vie en Rose. Een hele mooie, goed gepigmenteerde zachtroze kleur. Heel erg mooi voor op het bewegend ooglid, daar gebruik ik deze dan ook het meest voor. In combinatie met roze/paars tinten of in combinatie met mijn Morphe 35OM Palette. Werkt allebei heel erg mooi! Wel dekt ‘ie beter met een beetje concealer of iets eronder. I like it a lot!

Dîner En Blanc

Hier hebben we de kleur Dîner en Blanc. Ook al zo’n onwijs mooie kleur! Dit is een mooie witte, parelmoer kleur. Perfect voor in de binnenste ooghoek. Daar gebruik ik ‘m vrijwel altijd voor. Mooi van zichzelf, maar echt shining in combinatie met een beetje fixing spray. Match made in heaven. Dit is voor mij de perfecte kleur voor in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Daar kan ik deze kleur zeker voor aanraden! Kan bij heel veel soorten looks, lekker veelzijdig.

Swatches

Hier de swatches van de twee Prêt-à-lumière oogschaduws. Onder is La vie en rose en boven is Dîner en blanc. Zoals je ziet beiden goed gepigmenteerd, een tikkeltje poederig. Al is dat op deze foto niet zo goed zichtbaar. De pigmentatie van de kleur la vie en rose is net wat beter, en verleent zich daardoor in combinatie met de kleur perfect voor op het bewegend ooglid. De kleur dîner en blanc is iets minder goed gepigmenteerd, maar voor op het wenkbrauwbot of in de inner corner hoeft dit van mij ook niet. Ik ben erg blij met de kleuren!

Conclusie

Kortom: De verpakking is prima, niet heel bijzonder. Simpel, maar classy. Leuk detail dat een deel van de naam in de pan gedrukt is en een handige toevoeging is de magnetische sluiting. Zoals je bij de swatches kunt zien zijn ze prima gepigmenteerd, een tikkie poederig. De roze kleur is perfect voor op het bewegend ooglid. De witte kleur is perfect voor het wenkbrauwbot of de inner corner. Ik kan ze dan ook echt voor deze doeleinden aanraden. Zeker de witte kleur is echt een musthave geworden voor mij. Ik kan iedereen deze oogschaduws aanraden, zeker als je net begint met het dragen van oogschaduw!

 

Prijs/Verkrijgbaarheid

De Catrice Prêt-à-lumière single eyeshadows kosten €3,99 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat/Trekpleister in 9 verschillende kleuren. 

 

Dit was dan de review. Hopelijk vond je het leuk en heb je er iets aan gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Heb jij de Prêt-à-lumière oogschaduws al geprobeerd?

Meer van mij zien? Dat kan, ik heb zelf ook een beautyblog!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *