Review: Catrice Luminous Lips Lipstick 020 & 120

Lipstick, I love it! Ik review dit keer de Catrice Luminous Lips Lipstick in de kleuren 020 en 120. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan verder!

Zoals ik al zei hou ik echt van lipstick, ik kan er nooit genoeg van krijgen. Vandaag review ik daarom twee nieuwe lipsticks van Catrice: de Luminous Lips Lipstick. In de kleuren 020 Let’s Go Brown-Town en 120 Wood Rose Propose? Ik heb er zin in dus laten we gaan kijken wat ik er van vind. Veel leesplezier!

Verpakking

catrice-luminous-lips-verpakkingcatrice-luminous-lips

Dit zijn ze dan! Links zie je 020 Let’s Go Brown-Town en rechts zie je 120 Wood Rose Propose?

Ik vind de verpakking erg mooi. Lekker simpel, maar door de zilveren kleur van de ‘houder’ en de huls ziet het er niet zo cheap uit. Daar houd ik wel van! Ze zien er op deze manier toch net iets luxueuzer uit dan de gewone lipsticks van Catrice (die met die zwarte, glanzende verpakkingen). Ik vind het erg mooi staan in mijn stash. Zeker een pluspunt!

Net zoals altijd kun je op de onderkant zien welke kleur het is, dat is altijd fijn! Ook vind ik het mooi dat het onder die sticker doorzichtig is, dat ziet er net wat mooier uit.

Catrice over Luminous Lips

luminous-lips-catrice

Dit zegt Catrice over de Luminous Lips Lipstick:

De verzorgende textuur van deze lipstick met hyaluronzuur laat lippen er zichtbaar voller uitzien en voelt heerlijk aan. De finish is zacht, geeft intense glans en heeft een medium dekking. Subtiele nudes, vrouwelijke rosétinten, krachtig roze en klassiek rood zetten de puntjes op de i bij elke look.

Zodra ik de lipstick op deed voelde het zeker fijn en verzorgend aan. Net zo zacht als een lippenbalsem, een beetje glossy misschien wel. Ik weet niet zeker of het mijn lippen er voller uit laat zien, maar wel is het heel glanzend en dat zou daarvoor kunnen zorgen denk ik. De finish is inderdaad zacht, geeft ook een intense glans en ook over de medium dekking ben ik het met ze eens!

020 Let’s Go Brown-Town & 120 Wood Rose Propose?

020-lets-go-brown-town-en-120-wood-rose-propose

Dit zijn dus de twee kleuren die ik dit keer behandel. Ook weer 020 Let’s Go Brown-Town op links en 120 Wood Rose Propose? op rechts. 020 Let’s Go Brown-Town is zoals de naam al verklapt een mooie nude kleur met een bruinige ondertoon waar ook wel wat roze in te vinden is. Een hele fijne kleur vind ik dat!
120 is een beetje een mauve, nude roze tint die prima voor overdag is. In vergelijking met 020 is 120 echt een stuk rozer. Ook daar houd ik wel van.

De finishes zijn best wel glossy en shiny, nu is dit over het algemeen niet zo mijn ding. In combinatie met een mooi lip pencil zijn ze daarentegen echt geweldig. Voor 020 Let’s Go Brown-Town gebruik ik hiervoor de Catrice Longlasting Lip Pencil in de kleur 020 Hey Macadamia Ahey! en voor 120 Wood Rose Propose? gebruik ik de Essence Lipliner in de kleur 06 Satin Mauve. (Op de swatches hieronder heb ik deze er niet onder zitten, maar ik kan het zeker aanraden!)

Swatches

swatches

Zoals je aan deze swatches op mijn hand kunt zien is 020 inderdaad een stuk bruiner qua kleur dan 120. 120 is echt een wat rozere nude kleur. En ook laat deze foto goed zien hoe shiny en glossy ze zijn. Ook de medium dekking is goed te zien!

zonder-lipproduct

Hier een foto van mijn lippen zonder dat ik daar iets op heb zitten. Alvast sorry voor de rode vlekken en eventuele velletjes onder mijn kin, ik heb daar een paar weken geleden een wondje gehad en het is nog een beetje een het helen. Sorry daarvoor!

020-lets-go-brown-town

En hier heb ik 020 Let’s Go Brown-Town op mijn lippen. Ik vind het een hele mooie en fijne kleur om te dragen. Hij past ondanks dat hij een bruine ondertoon heeft echt bij iedere look en een basic look maakt hij echt af!

120-wood-rose-propose

En op deze foto zie je 120 Wood Rose Propose? op mijn lippen. Dit is echt een mooie roze, nude kleur. Een beetje een ‘my lips, but better’ kleurtje. Alleen dan de glossy variant! Ik vind dit ook een prettige kleur, echt perfect voor als ik niet zoveel make-up op heb. Dan zie ik er toch nog een beetje verzorgd uit!

Conclusie

Even alles op een rijtje! De verpakking van deze lipsticks vind ik er mooi en simpel, maar toch classy uit zien. Het is fijn dat je op de onderkant de kleur kunt zien, hoef je als je de juiste kleur zoekt niet meteen alles open te maken. Dat is dus zeker een pluspunt!
Deze lipsticks hebben een fijne medium dekking, voelen zacht en verzorgend aan op de lippen, maar zijn wel heel glossy en shiny. Mocht je hier niet zo’n fan van zijn raad ik je aan er een lippotlood onder te gebruiken!
Wel moet ik je ook even meegeven dat je ze echt wel mee moet nemen in je tas als je ze op doet, want na veel drinken of een maaltijd is het wel handig om ze bij te werken. Al met al ben ik erg tevreden, 020 is wel mijn lievelingskleur!

Prijs & Verkrijgbaarheid

Deze Luminous Lips Lipsticks zijn naast deze twee (020 & 120) , nog verkrijgbaar in 12 andere kleuren. Ze kosten €3,99 en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

 

Dit was mijn review van deze mooie lipsticks. Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad en dat je het leuk vond om te lezen. Tot de volgende keer!

Meer van mij zien? –> Ik heb ook een beautyblog!

Q: Welke kleur van deze Luminous Lips Lipsticks is jouw favoriet?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!

Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

7 Reacties

 1. 28 oktober 2016 / 10:18

  Ik heb er ook eentje uit deze lijn en draag deze graag. Ik vind het glossy effect wel mooi en het draagt ook comfortabel.

 2. 19 oktober 2016 / 16:51

  Ik vind ze er eerlijk gezegd in de huls mooier uitzien dan op de swatches! :-) Ik ben ook dol op lipsticks, maar deze laat ik aan me voorbij gaan :-)

 3. 18 oktober 2016 / 21:37

  Catrice heeft zeker mooie lipsticks! Ik neem bij het Kruidvat vaak toch ook weer een kleurtje mee.

 4. Manon
  18 oktober 2016 / 16:06

  Dit zijn twee mooie kleuren van Catrice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *