MUSTHAVE: Budget Beach & Summer Days

Ondanks dat het weer momenteel niet zo best is wordt het waarschijnlijk wel weer heerlijk deze zomer. Veel dagen naar bijvoorbeeld het strand of zwembad kunnen op de to-do lijst. Als het warm is vind ik het zelf niet fijn als ik veel make-up op mijn gezicht heb zitten, maar er zijn wel een aantal producten die ik altijd gebruik als het een warme dag is.

Kruidvat Solait SPF 15 Medium Sunmilk zonnebrand

Ik kan natuurlijk niet anders dan een zonnebrand als eerste noemen. Het is erg belangrijk om jezelf goed in te smeren tegen uv-straling. Zelf gebruik ik in de zomer altijd deze zonnebrand. Plakt nauwelijks, blijft niet wit en is gemakkelijk aan te brengen. Je kunt zelfs de fles wanneer deze op is gebruiken om je sleutels in te bewaren! Moet je wel eerst de fles even schoonmaken natuurlijk ;).

Essence lip candies 07 vanilla cream

essence lip candies budget musthave summer beach

Een goede lip-verzorging is voor mij op warme dagen een must. Als ik niet regelmatig een verzorgende balsem of deze lip care aanbreng, worden mijn lippen net zo droog als de woestijn. Deze lip candy heeft een redelijk dikke formule waardoor mijn lippen intens verzorgd worden.

Essence Eyebrow Designer 02 Dark Brown

eyebrow designer essence dark brown budget musthaves summer beach

Ik vind het super fijn om een wenkbrauwpotloodje te gebruiken als ik verder weinig tot geen make-up draag. Hierdoor kan je op een natuurlijke manier net wat meer definitie aan je gezicht geven. Ik draag verder ook geen mascara op zulke dagen. Aangezien in in de zomer wel eens naar het strand ga en daar ga zwemmen draag ik geen mascara, maar mijn wenkbrauwen teken ik wel bij.

NYX Powder Blush 11 Taupe

NYX powder blush taupe summer budget musthaves beach

Als blush is deze kleur veel te donker en bruin voor mijn huid. Juist daarom gebruik ik deze blush als een bronzer. Als je een lichte huid hebt geeft deze bronzer een prachtig natuurlijk effect. Net als het wenkbrauwpotlood gebruik ik dit product op mijn ‘bijnageenmake-up’-dagen.

Essence all about Bronze eyeshadow

essence all about bronze eyeshadow budget musthaves summer beach

Mocht ik toch oogschaduw willen dragen, dan kies ik meestal voor dit pallet. Je kunt er vrij natuurlijke en frisse ooglooks mee maken. Het enige is wel dat alle kleuren een shimmer bevatten. Daarnaast wil ik even melden dat de twee highlighters in dit pallet prachtig zijn. Ook voor op je jukbeenderen.

Dit zijn in de zomer echt mijn musthave beauty producten. Wat is jouw summer musthave?

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Meer van mij? Ik heb zelf een fotografieblog.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Yvonne

Hi, ik ben Yvonne en een keer in de maand schrijf ik hier over budget beauty! Naast beauty zijn fotografie en ontwerpen een grote passie van mij.

Deel deze post:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *