Browsing Category

Budget Beauty

Budget Beauty, Persbericht, Winacties

Persbericht & Winactie || Essence 15 jaar

Ik ben gék op feestjes. Wie niet? En er zit een hele toffe party aan te komen! Een feest van niemand minder dan het beauty merk Essence. Geloof het of niet, Essence laat onze budget-beauty hartjes al weer 15 jaar kloppen. Benieuwd naar de enige echte #essencebirthdaybash en hoe je VIP-tickets kan winnen voor dit dikke feest? Lees dan verder!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Budget Beauty, High-end Beauty

Everyday Makeup Routine – Spring 2017

Door de jaren heen heb ik al heel wat producten getest, toch zijn er een aantal producten die in mijn vaste make-up routine zitten. Ik vind het altijd heel erg leuk om de producten uit de routine van anderen te zien, daarom leek het me een leuk idee om vandaag te laten zien welke producten opgenomen zijn in mijn dagelijkse makeup routine. Kijk je mee?

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Budget Beauty

Essence My Must Haves Palette

Een week of twee geleden is Essence uitgekomen met een systeem waarmee je je eigen palette kunt samenstellen Je kunt ze vullen met oogschaduws, bronzer, highlighter, blush, lip primer- en poeder. Ik heb mijn palette momenteel gevuld met 4 oogschaduw kleuren. Ik ga wat meer vertellen over het systeem, de kleuren die ik heb gekocht en ik ga ze voor je swatchen. Enjoy!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Top