Event: opening Brunette

Een heel goede vriendin van mij opende vorige week haar multibrand store in Diest, België en ik was er natuurlijk bij. Met een overheerlijk hapje van Las Bas en een sprankelend drankje werd het een mooie drukke avond en ook een super start voor Brunette. Benieuwd naar meer? kijk dan snel verder.

De mooiste modemerken zoals Ydence. Eén van mijn favoriete merken of all time is natuurlijk, Never Fully DressedMotel Rocks en Artlove passen dan ook helemaal in de stijl van de winkel of gewoon Kim's stijl. En natuurlijk mocht het prachtige schoenen merk Bronx niet ontbreken! 

Bath & body producten, home fragrances en zalige geur kaarsen van Cowshed. Eén van mijn favoriete bath & body merken is het Belgische merk, Rainpharma. Dus ik was enorm blij toen ik dit nieuws te weten kwam. Want ondertussen weet iedereen denk ik wel dat dit mijn sectie is en dit is ook de eerste rek of hoekje dat ik ga bezoeken in een winkel, haha!

Ik zei ook dat er heerlijke "hapjes" waren en geloof me dat was ook een heel festijn. La Bas zorgde voor uitgebreide en overheerlijke hapjes die niet alleen lekker waren maar ook heel mooi oogde. Er was zo veel dat we echt ons best hebben moeten doen, haha! 

Ten eerste wil nog eventjes zeggen dat ik enorm trots ben op my dear friend, Kimberly! Van de ene dag op de andere werd het nieuws bekend gemaakt en ik was eerst helemaal verrast en achteraf had ik het zeker verwacht. Kim was altijd al een fashionista en dat straalt ze uit alsof het echt een levenstijl is waarin ze is geboren. Ben je klaar om verliefd te worden op de mooie merken die Kim in haar multibrand store, Brunette, allemaal heeft? 

Prachtige oorbellen, armbanden, ringen, kettingen,... De leukste juwelen en accessoires om je outfit volledig af te maken zijn een zekerheid met de gorgeous merken Eline Rosina en My jewellery. Er zit zeker iets cute voor jou bij! 

Je bent geen echte fashionista zonder de leukste phonecases of stoere coffee en thee cups. En de perfecte handtas of clutch kan dan zeker en vast niet ontbreken. Alle items zijn zo op elkaar afgesteld en passen gewoon allemaal bij elkaar en dat maakt de multibrand store, Brunette net zo leuk en uniek!

Je kan Brunette vinden op Instagram en Facebook en binnenkort zal er ook een webshop online komen maar daar volgt later natuurlijk meer nieuws over. Ik post regelmatig ook nieuwtjes van Brunette op mijn instastory dus houd dat ook in de gaten. En de prachtige dame achter het mooie Brunette moet natuurlijk ook aan het licht gebracht worden, Kimberly Vanhove. Nogmaals 'I'm so proud of you!' 

Kennen jullie al enkele merken die Brunette aanbied?

Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

2 Reacties

 1. 25 februari 2018 / 13:10

  Leuk en gefeliciteerd!
  Dat zijn fijne merken.
  Jammer dat het zo ver weg is.

  Xoxo

 2. VWillemse
  23 februari 2018 / 12:13

  Oeh Bronx en Cowshed zijn fijne merken.
  Ik zie allemaal moois langs komen op de foto’s, echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *